Emina Jahovic foto Ivan Vucicevic (123)
Svet

27 Marta, 2022 11:22

Komšije u čudu! Ne veruju da su Emina i njen brat ovo uradili sa rodnom KUĆOM

Popularna muzička zvezda Emina Jahović ponovo je u žiži interesovanja zbog svoje porodične situacije, ali ovog puta se radi o porodičnom domu u Novom Pazaru koji u vlasništvu nje i brata Mirsada Turkdžana. Njih dvoje su odlučili da ovu imovinu izdaju, ali ne bilo kome.

– Emina i Mirsad su došli na ideju da kuću izdaju turskom konzulatu za oko 2.000 evra mesečno, jer nisu toliko boravili u porodičnom domu. Jedino ih je za Novi Pazar vezivalo to što im je u toj kući boravila majka. Smatrali su da je idealna opcija da zarade dodatni novac od kuće koja je renovirana i velelepno izgleda. Turski konzulat im je ponudio zadovoljavajuću cifru i oni su oberučke prihvatili ponudu. Bili su svesni da kuća ne treba da propada, već da je neko iznajmljuje i koristi. Na taj način će imati svotu novca koja im je sasvim dovoljna da je kasnije renoviraju i opreme još boljim nameštajem – priča dobro obavešten izvor blizak Jahovićima za Blic, pa dodaje:

– Pre izdavanja, Emina i Mirsad su u kuću uložili oko milion evra. Nameštaj je dolazio iz inostranstva i nisu štedeli ni centa kako bi sve izgledalo kako su oni zamislili. Dosta elemenata u domu pristiglo je iz Istanbula, ali i iz Italije. Jedan od najboljih arhitekti u regionu je radio dom koji je po svemu sudeći trenutno najskuplji u Novom Pazaru. Kada su se članovi turskog konzulata uselili, oni su odlučili da naprave određene izmene u okviru doma. Naime, dodatno je pojačan broj sigurnosnih kamera kako bi čitav objekat bio obezbeđen na advekatan način. Pored najnovijeg video nadzora, na ogradu je dodata bodljikava žica kako niko ne bi mogao da narušava privatnost upadanjem na tuđu teritoriju. U dvorištu se takođe sve vreme nalazi sivi automobil u kojem je obezbeđenje, dok se sa zadnje strane dvorišta nalazi portirnica – priča izvor u dahu.

Pročitajte: Mustafa Sandal nema 1.300 evra za alimentaciju? Eminin brat Mirsad besan kao RIS zbog sestrića!

Emina Jahovic

Bojan Vuković

U ovoj kući živela je Eminima majka, te su rešili da se ona preseli kod sina u Instanbul, kako bi bilo zajedno, a i kako ne bi bila u dodiru sa zakupcima.

– Nisu želeli da presele majku na neku drugu lokaciju u Novom Pazaru, već su odlučili da je za nju najbolje da boravi kod Mirsada u Istanbulu. Tamo se oseća kao kod kuće, ima sve privilegije koje poželi, a deca i unuci je gledaju kao malo vode na dlanu. Sve joj želje ispunjavaju. Do kraja života ne mora ničime da se bavi. Rekli su joj da je njeno samo da uživa i da se ne opterećuje trivijalnim stvarima. Majka je u Novom Pazaru, pre izdavanja kuće turskom konzulatu, uvek bila usamljena, jer su Emina i Mirsad slabo posećivali taj grad. Sada im je mnogo bliža i pored Mirsada, u Istanbulu uvek može da poseti Eminu i bude sa njenom decom – završava izvor za Blic.rs

Mirsad je vlasnik jednoj od najluksuznijih kafića u centru Novog Pazara u koji je uložio preko 100.000 evra.

– Kako se priča ovde po Novom Pazaru, Mirsad je uložio ni manje ni više nego 100.000 evra u kafić u centru Novog Pazara. To je jedan od najpopularnijih lokala i u njega dolaze oni sa dubokim džepom. Mirsad retko kada svraća u njega, jer je često u Istanbulu, ali ima tim ljudi koji o kafiću vode računa i kojima je dao poverenje da lokal uvek bude na najvišem mogućem nivou kada on nije tu. Plaća ih dobro, te nema sumnje da su zaposleni zadovoljni poslovnim angažmanom – istakao je izvor blizak porodici Jahović.

Pročitajte: Aleksandra navalila da joj Dejan napravi BEBU, a on je odgovorom žestoko uvredio! (FOTO)

 

AUTOR: SVET/Blic.rs

FOTO: Ivan Vučićević