Emina Jahović
Svet

January 25, 2023 22:10

By

Supruga Emininog bivšeg muža isprovocirala pevačicu, a na Jahovićkin odgovor nije dugo čekala VIDEO

Emina Jahović zablistala na dodeli MAC nagrada

Kada se pre nekoliko dana Melis Sutšurup, supruga Mustafe Sandala, u društvu njegovog sina Jamana, pojavila u jednoj turskoj emisiji, kao pevačevo rođendansko iznenađenje, svi su očekivali da će Emina Jahović posle toga napraviti haos. I napravila je, ali ne onakav kakav je očekivan.

Pročitajte: Svi kažu da je Melis lepša od Emine, a evo šta joj je Mustafina bivša sada poručila, gori Instagram

Printscreen

Ne, nije Emina pozvala Mustafu i uputila mu pogrdne reči, naprotiv, na pomenutu situaciju uopšte nije reagovala. Dovoljno je bilo to što se večeras pojavila u Štark Areni, na Music Awards Ceremony, najvećem muzičkom događaju u regionu.

Tom prilikom Emina je sijala i svi su konstatovali da izgleda prelepo, te da Mustafa sada može samo da se kaje što je izgubio takvu lepoticu.

– Odelo mi sija, a za njega je zadužen kreator Amel Galibović, koji je veoma popularan u Turskoj. A, ja sijam zato što sam zadovoljna. Zdrava sam, prošli smo svi zajedno kroz pandemiju, tako da sam okej – rekla je Emina Jahović pa se dotakla svoje nove pesme “Slagaću vas sve”.

Pročitajte: Mustafa se vratio – Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta FOTO 

Tamara Roksandić

– Ta pesma nosi veoma lepu socijalnu poruku. S ovom pesmom ću pokrenuti svoj koncert u Areni. Ja sam je radila. Zapravo, sve svoje pesme sam sama pisala i radila muziku za njih. Ja nikada nisam kupila tekst, ni kompoziciju – rekla je Emina, vešto izbegavajući da odgovori da li je poslednja pesma koju je napisala biografska.

A, na pitanje o svom privatnom životu, Emina Jahović je kroz osmeh odgovorila:

– Slagaću vas sve!

Ceo intervju sa Eminom možete pogledati u videu ispod.

 

AUTOR: SVET

FOTO: TAMARA ROKSANDIĆ, ATA IMAGES