Rođendan Emine Jahović
Svet

September 13, 2022 22:00

By

Ogledalce, ogledalce… Svi kažu da je Melis lepša od Emine, a evo šta joj je Mustafina bivša sada poručila, gori Instagram…

Fotografija Emine Jahović na Instagramu podigla prašinu 

Nakon glamuroznog venčanja Melis i Mustafe Sandala svi su ostali očarani lepotom njegove nove supruge. Plavuša, prelepog lica, stasa i glasa pridobila je simpatije mnogih a neki su čak i prokomentarisali da je lepša od Emine, bivše supruge turskog pevača.

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

Svi koji su prokometarisali da je Melis lepša i zgodnija od Jahovićeve, sipali su so na ranu svima onima koji podržavaju Eminu i celokupnu priču oko Mustafe, neplaćenih alimentacije, sinova… Pop zvezda koja vodi povučen život u svom prelepom sređenom stanu, nije se oglašavala na temu njihovog glamuroznog venčanja već je bila usredsređena na svoju decu i majku s kojom je provela skoro celo leto.

Pročitajte: Žena Mustafe Sandala Emini slomila srce – Etiketa rasturene porodice zauvek je obeležila sinove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ipak, kako bi malo zagolicala maštu i osvežila svoj Instagram profil, Emina je nedavno podelila fotografiju iz njenog luksuznog stana. Slika i ne bi bila toliko interesantna da je nije pratio zanimljiv opis:

– Ogledalce, ogledalce… – napisala je Emina pored slike na engleskom i ovim podgrejala sumnje da je možda baš ova rečenica upućena Melis. S druge strane, sigurni smo da je to nemoguće, budući da su i Mustafa i Emina srećni u svojim bajkama. Bivšim supružnicima bitni su samo sinovi Jaman i Jamuz, te za ovakve insinuacije nemaju vremena.

Pročitajte: Emina i milijarder uhvaćeni na letovanju – Nisu odvajali pogled jedno sa drugog (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsećanja radi, Emina Jahović je nedavno za magazin „Story“ pričala o braku sa Mustafom i nesuglasicama koje imaju i koje nisu razrešili. Osim toga, istakla je da se odlično o seća i da uživa u svemu što joj život nosi, uključujući i odrastanje sinova.

Pročitajte: Emina i milijarder uhvaćeni na letovanju – Nisu odvajali pogled jedno sa drugog (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

– Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o odlukama u životu pre nego što ih donesu. Uz njih sam, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im |jubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu.  Slobodu sam skoro spoznala i moram da priznam da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi. Sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš, da se uzdigneš i da uživa gledajući te u punom sjaju, a ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić