Rođendan Emine Jahović
Svet

October 25, 2020 21:00

By

Emina se sa SVIMA POSVAĐALA? Nakon Karleuše OTKAČILA i Milicu!

Nekadašnje drugarice i koleginice Emina Jahović i Milica Todorović sada nisu u dobrim odosima iako su pre tri godine snimile mega hit “Limunada” i na sva usta hvalile jedna drugu.

“Limunada” se “ubuđavila”!

“Njih dve su bile super, ali su sada zahladnele odnose i prestale da se čuju. Emina na VIP druženje povodom prezentacije njene kozmetičke linije, nije ni pozvala Milicu, a ovaj joj nije ni čestitala. Neke kolege su na svoje društvene mreže kačile slike Emininih proizvode ali se bivša drugarica Milica nije oglasila. Baš kao što ni Emina njoj nedavno nije čestitala rođendan, priča izvor  za SVET i dodaje da Emini nije prvi put da prekine komunikaciju sa nekim sa kim je do juče bila super.
“Pa, pogledajte primer Jelene Karleuše. Njih dve su se baš gotivile, javno podržavale, bodrile, planirale su čak i duet, a onda je Emina pesmu snimila sa Natašom. Naravno, Jelena je prekinula komunikaciju i otpratila je na Instagramu. A najzanimljivije je to što je Emina prošle nedelje izjavila da je Jelena jedina osoba sa domaće estrade koju ne zna, i koju nije upoznala. To nema veze sa istinom. Ajd što su se međusobno javno hvalile, nego su pre dve godine na dodeli nagrada sedele u istom separeu, ćaskale i kačile zajedničke fotografije.”

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET