Scandal

September 14, 2020 19:43

By

Emocije pršte! Vesna i Đole Đogani predstavili “ZABRANJENU LJUBAV!” (VIDEO)

Grupa Đogani, koju čine Vesna i Đole, pauzu zbog pandemije koronavirusa iskoristila je najbolje moguće i posvetila se radu na novom albumu.

Emotivna balada!

Naime, prva pesma koju su predstavili publici jeste balada pod nazivom “Zabranjena ljubav”, a spot pod rediteljskom palicom Harisa Dubice sniman je u Sarajevu i Mostaru.

„Nedavno smo snimali spot u Bosni za jednu našu baladu. Kao što mnogi znaju mi smo poznati po najlepšim baladama na ovim našim prostorima. Evo poslednja balada „Ženske suze“ ima preko 40 milona pregleda na Youtube-u što je impozantna cifra, a da nismo reklamirali i platili  klikove. Taj spot je radio poznati pozorišni i filmski reditelj Gorčin Stojanović koji je radio kultni film “Stršljen”. To je jedna divna ljubavna priča koja se dešava u Beogradu i koja dira sve zaljubljene koji nisu ostvarili svoje želje”, rekao je Đole  za magazin Azra i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna) on

„E sad ova nova priča dešava se u Sarajevu. Radi se o emotivnoj priči siromašnog zlatara i bogate devojke iz visokog društva. Pokazuje da ljubav nema granice i ne zna za staleže i naravno roditelji “zabranjuju” takvu ljubav, jer misle da je sreća u bogatstvu i materijalnim vrednostima i takva zabranjena ljubav ostaje večna jer nije ostvarena. Mislim da će mnogi posle ovog spota pustiti suze i emotivno biti slomljeni zato preporučujem obavezno maramice pre puštanja spota, ali i obavezno slušalice radi boljeg doživljaja efekata koje smo koristili u ovom spotu”, završava Đogani.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM