Ermina Pašović
Star

4 Jula, 2021 15:00

Ermina Pašović ima surovi plan! Preko Gagija otima Lunine fanove!

Šok!

Kako STAR saznaje, Ermina ima surovi plan da se dokopa Luninih fanova. Naime, njena drugarica koju je razočarala, tvrdi da Ermina puca na pomirenje s Gagijem samo da bi preotela armiju koja podržava Lunu i njenog oca.

Samo iz koristi hoće s njim da se pomiri

Ermina Pašović

Ona misli i planira sve unapred. Iako je u tajnoj vezi sa jednim oženjenim čovekom iz Beča, ima u planu da posle rijalitija ostane malo u Beogradu. Želi da obnovi svoj odnos sa Gagijem Đoganijem. Zna da Luna i Marko dosta zarađuju na svom kanalu puštajući privatne klipove, pa je isplanirala da ona to isto uradi sa Gagijem, jer smatra da su zanimljiv par, a i tako bi pridobila brojne Lunine fanove. Kako mi je pričala, uspomene na Gagija joj se stalno vraćaju, sa njim joj je bilo super, prezabavno i mnogo joj fali. Fale joj noćni razgovori sa njim, priznala mi je da ga i dalje kao voli – objasnila je Erminina bivša drugarica i dodala:

Pročitajte: Ermina ima DOKAZ da se Kemezova bavila NAJSTARIJIM ZANATOM! Snimci su PRAVA BOMBA!

Luna Đogani, Gagi Đogani

„NAŠLA JE STAN BLIZU NJEGOVOG U ZEMUNU! OPASNA JE!“

Čula je pred ulazak u Zadrugu da je Gagi raskinuo sa devojkom i da je solo. Zna i da sad sam živi u Zemunu, da je raskrstio i sa porocima što joj je mnogo drago. Ermina održava odnos sa Lunom i Markom, zato želi čim izađe da ode da vidi bebu i pokuša sa Gagijem da izgladi odnos. Već je isplanirala i stan i sve drugo kako bi imala dovoljno vremena da ga smuva. Ma ona sve radi planski i kako njoj odgovara. Predstavi se kao prijatelj, međutim, samo juri korist za sebe!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ