Star

19 Decembra, 2020 16:00

Ermina ima DOKAZ da se Kemezova bavila NAJSTARIJIM ZANATOM! Snimci su PRAVA BOMBA!

Milica Kemez prolazi kroz pakao od kada je saznala da je njena rođena sestra Mirela bila u šemi sa Borom Santanom. Međutim, ni to nije sve jer je Ermina javno rekla da je već objavila slike i snimke koje navodno dokazuju da se Milica bavila najstarijim zanatom. To je potpuno slomilo, pa je rešila da presavije tabak i tuži sve koji je kleveću.

Škakljivi snimci su stigli iz Švajcarske i Bujanovca?

Na poslu sam. Ne želim da komentarišem ništa na tu temu. Nemojte me više uznemiravati, nisam se ni ranije pojavljivala u medijima, ne želim ni sada – bilo je sve što je za STAR rekla Miličina rođena sestra Mirela kojoj nije baš bilo pravo što smo je pitali za Boru, ali i za čuvenu Švajcarsku gde su sestre zajedno radile neko vreme. Erminina drugarica ispričala je odakle njoj ti svi snimci i škakljive slike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan)

Ermini su na Instagram pisali ljudi koji žive u Bujanovcu i Švajcarskoj, pa su joj nabavili i poslali sav takoreći dokazni materijal. Ermina je ušla spremna u rijaliti da se osveti Kemezovoj za prethodnu sezonu kada je nazivala kleptomankom i pogrdnim imenima. Sada će da joj se osveti za sve, a slike i snimke je ostavila jednoj devojci koja joj vodi Instagram i koja će to povremeno puštati u javnost. Vidi se da Milici nije baš svejedno čim toliko drami i hoće fizički da se obračuna sa Erminom. Na kraju kada nije više znala šta će i kako će onda se obratila svom advokatu i poručila mu da pokrene tužbu protiv Ermine. Mogu da kažem da je i sama Ermina bila iznenađena informacijama koje je dobijala o Milici – otkrila je za STAR Erminina bliska drugarica i objasnila da će slike biti prava bomba kada završe u medijima!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR