Star

November 28, 2020 19:00

By

AFERA BUJANOVAC! Krunićka tvrdi: “I Tara i Kemezova su RADILE po Bujanovcu! Postoje DOKAZI!”

Afera Bujanovac danima drma Belu kuću, a glavni akter cele priče je Milica Kemez! Ona naime tvrdi da je na Kosovu radila isključivo kao promoterka po kafanama, te da nema veze sa prostitucijom.

“Terali su ih da se opijaju i drogiraju sa mušterijama, a bilo je i prostitucije!”

Međutim, Jelena Krunić kaže da Milica nije jedina umešana u šokantnu aferu, piše novi broj tabloida STAR.

– Imala sam privatnu firmu za angažovanje igračica po klubovima, sada ne radim jer je situacija s virusom sve lošija. U svakom slučaju, i mene su pozvali iz Bujanovca i iz Makedonije i tražili da im pošaljem devojke, ali ih nikada nisam slala jer sam se raspitala i čula jako loše priče – kaže Krunićka i dodaje:

– Maltretirali su igračice i terali ih da idu od gosta do gosta da ih animiraju, da im sedaju u krilo, piju sa njima, konzumiraju narkotike, a neke od njih završavale su i kao prostitutke. To je poznato u Tetovu, Bujanovcu, Švajcarskoj… A takođe sam čula za zadrugarke Aleksandru, Milicu i Taru… Šuška se da imaju veze sa tom pričom i da su radile dole. I onda mi nije jasno zašto kriju te činjenice kada se sve sazna i za sve postoje dokazi, slike i snimci – tvrdi Jelena Krunić, a naš izvor iz Makedonije kaže:

– Poznato je da se Kemezova smucala po Švajcarskoj, a tamo je ista ekipa koja je ordinirala i po Bujanovcu. Dok ona priča da radi kao promoterka, ljudi sa svih strana šalju slike kako igra muškarcima u krilu. Bolje da prizna kao Mina Vrbaški, nego što lupeta. Najmešnije mi je što je Tara proziva, a ispostavilo se da se njih dve i mala Aleksandra poznaju iz te priče animir dama. To je bilo u periodu kada je Tara živela kod oca u Makedoniji, pa je izlazila po njihovim klubovima i tada je upoznala Kemezovu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ GAJA