Star

November 25, 2020 18:00

By

Krunićka otkrila Erminin PRLJAVI PLAN! “Prodala se za MALE PARE! Iskoristila me je!”

Ermina Pašović u Zadruzi se osilila, pa konstantno pravi spletke i svađe među ukućanima unoseći lažne informacije, a ukućani joj uglavnom veruju! Međutim, ekskluzivno za STAR Jelena Krunić tvrdi da je Ermina prevarant i da samo manipuliše da bi se dokopala para!

“Sada lažno podržava Paulu!”

-Ermina je jedno zlo. Zvala me je pre ulaska u rijaliti kako bi se raspitala za pojedine učesnike jer ima plan da sve raskrinka kako bi ostala unutra što duže jer joj je novac potreban. Pljuvala je Paulu najstrašnije, a onda je odlednom preokrenula priču kada je ušla unutra. Bilo mi je to sumnjivo, pa sam se potrudila da saznam šta stoji iza toga. Erminu su kontaktirali Paulini fanovi kada su saznali da ulazi u rijaliti. Ponudili su joj određenu svotu novca i da joj pesmu šeruju na svim svojim profilima, a da za uzvrat ona unutra podrži Paulu i sve priča lepo o njoj, te da najstrašnije ocrni Frana. Ermina je na to pristala samo zbog para. To vam govori kako se lako prodaje. Ko zna od koga je još uzela novac – otkrila nam je Jelena i dodala:

– Ona ima najgoru moguću nameru. Napadala je i Kristijana, ali su joj njegovi fanovi zapretili, pa je sada dobra sa njim. Ušla je sa namerom da šikanira sve tamo, da sam to znala, ništa joj ne bih rekla. Iskoristila me je, preokreće priču unutra i sve laže. Ali dobro, zakucaće ona opet na moja vrata, samo što je više neću puštati blizu sebe – besna je Jelena.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ GAJA