Svet

August 18, 2020 21:00

By

Ermina: “TUŽIĆU i Anabelu i njenu majku! Luna me je PODRŽALA!”

Ermina Pašović i Anabela Atijas bile su gošće emisije „Narod pita”, međutim, do kulminacije je došlo kada se uživo u program uključila Anabelina majka Jadranka Polutak s ciljem da zaštiti ćerku od Pašovićeve. I bogami, Jadranka je toliko bila oštra i žustra da je Ermina napustila emisiju, piše STAR.

“ANABELA JE NAPUJDALA MAJKU DA ME VREĐA UŽIVO U PROGRAMU!”

„Šta da kažem, nedavno sam imala duel sa Anabelom koji će se verovatno završiti na sudu. Pa žena me je nazvala prostitutkom, a nema dokaze. Sad me njena majka napada, naziva me mahalušom i golubom preletačem. Šta hoće ta žena od mene, deluje kao da pravi sebi reklamu za Zadrugu 4. Pa nisam im ja kriva što ih je Luna sve otpisala”, kaže za STAR Ermina koja ima podršku Lune kada su u pitanju tužbe prema Anabeli i Jadranki.

„Razgovarala sam sa Lunom, ona je na mojoj strani i rekla mi je da radim kako ja mislim da treba. Ona se neće mešati, ali od nje imam zeleno svetlo! Anabeli je krivo što su Luna i Marko ostali sa mnom u kontaktu i što se svakodnevno čujem sa Gagijem. Upućena sam u sve, za razliku od nje i njene majke. Sigurna sam da je Anabela napujdala majku Jadranku da se ponižava i zove u emisiju da me proziva kako sam spletkaroš. Ja za sve što pričam imam dokaze, a one neka se pripreme za sud”, rekla je za STAR Ermina, odlučna da ide do kraja.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR