Star

November 19, 2020 18:00

By

Frana HAPSE čim izađe iz rijalitija! Čeka ga 10 godina ROBIJE!

Fran Pujas pre nedelju dana ustao je i za crnim stolom priznao sva krivična dela koja je počinio u Hrvatskoj, zbog čega će kako saznajemo, čim napusti Zadrugu, biti priveden nadležnim organima.

Javno priznao sva krivična dela!

Naime, kako ga bivša devojka Paula ne bi više ucenjivala, on je rešio da sav prljav veš iznese na televiziji.

Pre dve godine sam opljačkao trojicu frajera... Uperio sam utoku na njih i iznabadao ih, opljačkao sam ih za svu gudru, ležao sam zbog toga četiri meseca. Tada nisu imali dokaze, sada imaju! Pre četiri meseca sam čoveku platio da zapali auto! Pošto me Paula napada i priča kako će mi se usrati u život! Sad vidi i reci za šta ćeš da me ucenjuješ – izneo je Fran zbog čega su njegovi cimeri bili šokirani i govorili mu da je sebi potpisao presudu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Policija u Hrvatskoj je poslala dopis našoj policiji da Frana moraju da deportuju čim izađe iz rijalitija. Izgleda da nije ni svestan kakva ga kazna čeka.

Policija sada ima sve crno na belo, imaju snimak na kom Fran priznaje svoja krivična dela. Čim izađe iz rijalitija, on će biti priveden, a tužilaštvo će odlučiti kolika mu kazna sleduje. Kako sam čuo, može da zaglavi robiju do deset godina. On je i ovako depresivan i u rijalitiju jedva izdržava, a kada sazna kakva ga sudbina očekuje, bojim se onog najgoreg. Mama mu nakon njegovog priznanja pije lekove za smirenje i niko iz porodice nije pri sebi, jer niko od njih te stvari nije znao. Baš su u šoku i neverici, sramota ih da izađu na ulicu, a i plaše se osvete svih tih likova kojima se Fran zamerio – priča za STAR Franov drug.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR