Scandal

17 Novembra, 2020 14:56

BLAMIRANJE ne prestaje! Maja i Janjuš iznose sav PRLJAV VEŠ! „Pronašao sam joj kutiju OTVORENIH KONDOMA! (VIDEO)“

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš zgrozili su javnost učešćem u prethodnoj sezoni Zadruge, ali su ipak nakon završetka rijalitija nastavili tajno da se viđaju.

Maja trčala gola po ulici zbog njega!

Oboje su priznali da su lagali naciju, a tokom sinoćne emisije „Pretres nedelje“ izneli su još pikanterija iz svoje burne veze.

– Meni je Maja rekla da joj se on ne javlja i da hoće da ispegla situaciju sa ženom – započeo je Marko Đedović.

– Sve vreme je pokušavao da sredi situaciju sa ženom da bi klošar imao gde da se vrati. Nikad se nije uhvatio za novčanik. Nazivaš me psihopatom, a ja te izdržavala. Ti si propalitet i alkoholičar – besnela je Maja.

– Ja samo istinu pričam, sve što sam rekao je istina. Ja bežim od nje, ne mogu da je gledam očima zbog svega što sam doživeo sa njom. Plašio sam se nje jer je više puta pretila da će da se ubije! Shvatio sam da mora da se prekine, a onda je tek nastala tortura. Zamislite, gola je trčala za mnom. Ja sam se okrenuo svojoj porodici, ona je psihopata – otkrio je Janjuš.

 – Psihopata si ti što javno varaš ženu i brukaš svoje dete. Vraćaš se bivšoj ženi, a meni poklanjaš igračke i još ljubomorišeš na Anđela i Tomovića. Zbog psihopate si rasturio brak, kockaru jedan – odgovorila je Maja, a Janjuš je žestoko uzvratio:

– Blam me je, ali ispričaću. Dolazim ja posle dva dana kod nje u stan, otvaram fioku, kad ono kutija  otvorenih kondoma. Pitam šta je ovo, a ona kaže:’ To je od bivših stanara’. Ja krenem da idem, a ona se baca sa terase. Nikada više sa ovom osobom neću biti. Sramota me je šta sam dopustio pravdao se Janjuš i dodao:

– Evo ispričaću još jednu situaciju. Dogovorimo se da se vidimo u jednom kafiću, ja seo da joj kažem da ne može više ovako, da me ne zove više, kad dolazi neki lik da nas slika. Ona rekla Đedoviću gde ćemo biti da pošalje nekog da nas slika, a ona mene napala da sam ja zvao novinare – ispričao je Janjuš i dodao da Maja nije devojka za emotivnu vezu.

Pogledajte u prilogu kako je izgledao ovaj sukob.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ