sanja stanković
Star

13 Avgusta, 2021 13:15

Petak 13. BAKSUZNI dan za mnoge Zadrugare! Ovo su njihova JEZIVA ISKUSTVA!

Danas je petak 13. baksuzni dan kojeg se mnogi plaže, a među onima koji su sujeverni su i bivši zadrugari, koji su podelili svoja jeziva iskustva koja su im se dogodila na ovaj dan.

 

Petak 13. BAKSUZNI dan za Zadrugare

Bila sam u srednjoj školi, tad mislim da sam imala 16-17 godina. Pošto sam ja iz Bora i u našem kraju kako pričaju, postoji vlaška magija. Ja sam neko ko, pa da kažem, verujem u sve te stvari. Ima jedan put tamo kod nas u istočnom kraju, gde su ljudi noću viđali ženu u belom. Bio je baš petak 13, a mi smo se vraćali iz grada. U autu naravno muzika pojačana na maks. Samo nam je odjednom nešto belo prošlo pored auta i posle 2 sekunde nam se probušila guma na autu. Meni nije bilo dobro, samu sebe sam već sahranila. Videla sam scenario horor filma koji će se desiti meni. Sad mi je smešno, ali tad nije bilo. Auto je stao nasred ulice. Oko nas mrak, neki kukuruz. Jao, majko moja i sad kad se setim, dobro mi nije. Kad smo promenili gumu i seli opet u auto, u retrovizoru smo u daljini videli nekog u belom. Pobegli smo glavom bez obzira i do kuće nismo progovorili – ispričala je Sanja Stanković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

U suštini nisam sujeverna, mada imala sam anegdotu. Nastupala sam u jednom klubu u Berlinu, klub je bio na 21. spratu u tornju u centru grada. Došla sam ispred kluba i pri ulasku mi se zaglavila štikla u rešetkice koje su bile ispred vrata. Kako sam htela da se uhvatim za vrata da bih „odglavila“ štiklu, obezbeđenje je pustilo vrata i velika staklena vrata su me udarila po prstu na ruci. Nisam imala puno vremena da kukam, već sam se uputila ka liftu i na 21. sprat, gde mi se pri dolasku i otvaranju vrata od lifta pokidala haljina, umalo nisam gola završila pred publikom – otkrila je Rialda.

Obično se desi neka nelagodna situacija ili primim neku neprijatnu informaciju, ali nisam sujeverna. Verovatno je to zbog toga što prizivamo loše stvari, razmišljajući o takvim glupostima – istakla je Tara Simov.

Udala sam se bila na petak 13. I to je tad bio, 13. oktobar 2006. godne, hahahahaha – rekla je Ermina, piše Pink.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: GAJA/ RAJKO RISTIĆ