Svet

3 Avgusta, 2021 23:00

Sanja Stanković SVE otkrila: Evo šta mi je pisao Ljubin dečko!

Jovana Tomić Matora tvrdi da je njena bivša devojka Sanja Stanković pokušavala da preotme muževe njihovim drugaricama, a u celu priču je uplela i Ljubu Pantović i njenog verenika Mirka. Međutim, Sanja je sve otkrila.

Sanja sve otkrila

Ja nikom nisam skidala ni momke ni muževe –  kaže Sanja za SVET i objašnjava:

Navela je primer našeg druga sa kojim sam ja nešto šurovala, a istina je zapravo da mi je zatražio neku pomoć bez da znaju Jovana i njegova supruga. Nikakvog muvanja, udvaranja tu nije bilo. Sa druge strane, spomenula je i Ljubu i njenog muža. Nas dve smo bile dobre ranije, družili smo se, onda je ona ispriča neke stvari Jovani, ogovarala me je takoreći. Zbog toga nisam imala potrebu da joj se javim posle rijalitija. Ali, njen Mirko mi je pustio poruku na Instagramu, nešto u fazonu “Dobrodošla mila”, i ja sam mu odgovorila. Nikakvog muvanja tu nije bilo ni sa njegove ni sa moje strane – kaže Sanja uz komentar da Matora želi da je oblati gde god da može.

Zašto to radi i zašto se tako ponaša, ne znam. Ako je imala nešto da mi kaže, prebaci, zameri, mogla je i pre te emisije. Ali ona hoće da me kanali svuda, hoće da me povredi, ali me te stvari niti zanimaju niti me dotiču više. Čak mi pratioci šalju klipove koje Jovana kači kad se napije, pa naručuje neke moje pesme. Niti znam šta je u njenoj glavi i zašto to sve radi, niti me zanima. Ja sam okrenula list i više ne gledam u prošlost – kaže Sanja za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET