Svet

16 Septembra, 2021 18:00

Eva Ras užasnuta: „Igrati ubijenu Jelenu je UVRNUTO”

Serija “Pevačica”, u kojoj glavnu ulogu tumači Milica Pavlović kreće sa emitovanjem 11. septembra na kanalu Superstar, a nedelju dana kasnije i na televiziji “Pink”.

Eva Ras užasnuta!

I dok Zoran Marjanović odbija da veruje da je serija inspirisana njihovom porodičnom tragedijom, Eva Ras je iznenađena što je Milica prihvatila ulogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Ne znam ko je ona, ali ta pevačica je luda. Naša, glumačka profesija je potcenjena, sad su pevači na ceni, svi hoće te reflektore i sjaj. Može ona da ima tu naslovnu ulogu, ali glumica nikad neće biti. Znam onoliko njih koje su bez fakulteta, možda čak i osnovne škole preko kreveta na razne načine probale da postanu zvezde u poslu, ali na kraju ipak kvalitet ispliva. Privatne produkcije su sve uništile. Onaj ko ima para odličuje gde će nešto da se snima i ko će da igra, a taj glavni bira one na koje mu se diže k**ac. To je tako već godinama. Pravi glumci su postali robovi, poslušni, slušaju šta im se kaže. Ne znam ništa o toj seriji, ali svakako, i da sam dobila poziv, ne bih igrala. To mi je u najmanju ruku uvrnuto. Još se nije ni pronašao ubica te mučene žene, a već se pravi serija. Meni je to užasno – kaže Eva za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ