Scandal

9 Maja, 2021 16:00

Evo kako je Rada ISPROZIVALA Milicu! Pesma BAJA PAPAJA nije OPERSKA arija!

Konačno, posle nekoliko godina, otkriveno je zašto se Rada Manojlović i Milica Pavlović ne mirišu i izbegavaju! Kako SCANDAL! saznaje, Milica nije prva potkačila Radu, već je bilo obrnuto.

Zato je i Sanja Stanković dobro peva!

Svi su mislili da je Milica iz čista mira prozvala Radu kada je rekla da može da spava u range-roveru jer nije kupila stan posle toliko godina karijere i tada su je mnogi osudili – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Međutim, ipak je Rada ta koja je navela Milicu da je javno pecka i provocira. Na jednoj od Zadrugovizija pre nekoliko godina Sanja Stanković pevala je pesmu Baja papaja koju izvodi Milica i Rada je tad rekla da je to prosta pesma i da nije teška niti komplikovana, te da je Sanja to odlično otpevala, identično kao Milica. Naravno, Milici je to zasmetalo jer je ipak priznata pevačica, a Sanja je samo starleta iz rijalitija – završava izvor za SCANDAL!

Podsetimo, evo kako je Rada komentarisala Sanjino pevanje Paje papaje:

–  Ajde sad da se ne lažemo – u pesmi Baja papaja zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila – dobar kombinezon šareni, medved… Potrudila se da skine spot Baja papaja, mislila sam na to – pravdala se Rada kad je shvatila da je preterala i da Milica može da se uvredi, ali bilo je kasno.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL