Star

October 5, 2020 15:19

By

Evo kako je Rasta PAO! Uhapšen zbog jedne POGREŠNE REČI!

Reper Stefan Đuric Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a zatim je urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka. Određen mu je pritvor do 30 dana, a sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain.

“Salatica” ga skupo koštala!

Policija je pratila repera duži vremenski period, a  na dan kada je uhapšen obavio je sumnjivi telefonski razgovor sa prijateljem, prenosi Alo.

– Mislio je da mu zakon ne može ništa dok god lake droge koristi u lične svrhe, pa se nije ni malo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovno objavljivao – rekao je izvor za pomenuti list i dodao:

– Posle nekoliko meseci uzaludnog truda, policiji se posrećilo. Rastu je na dan hapšenja pozvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovara mu rekao da ponese “salaticu”. Iskusnim ljudima iz policije bilo je sasvim dovoljno to što su čuli reč “salatica” koja na ulici označava marihuanu, pa su krenuli u akciju. Sačekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhapsili sa drogom.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ