evrovizija
Svet

March 4, 2022 14:00

By

Najupečatljiviji stajlinzi sa prve polufinalne večeri izbora za pesmu Evrovizije!

Publika je imala priliku da uživa u pesmama koje su izvedene na prvoj polufinalnoj večeri izbora za pesmu koja će Srbiju predstavljati na predstojećoj Evroviziji u Torinu. Tokom februara verni fanovi ovog takmičenja su imali prilike da čuju pesme na oficijalnom “Youtube” kanalu i da već sada imaju svoje favorite. Kako su pesme već bile naučene napamet, a sinoć  je bilo preostalo da vidimo kakvim će se to scenskim nastupom predstaviti domaći takmičari i kakvi će kostimi pratiti koreografije.

RTS/PRINTSCREEN

Voditeljka programa na glavnoj sceni sa koje su nam se predstavljali izvođači bila je Dragana Kosjerina koja je ponela žutu svečanu haljinu dostojnu Evrovizije.

RTS/PRINTSCREEN

A Kristina Radenković koja se publici javljala zajedno sa izvođačima iz “green room-a”, odlučila se za efektno elegantno crno odelo, koje je ponela savršeno.

RTS/PRINTSCREEN

Na ovom izboru za najlepši stajling, sudeći po komentarima na društvenim mrežama debitovale su pevačice Anđelina, Zorja i Marija Mikić, čije su pesme pokupile ogromne simpatije publike.

Zorja je u beloj valovitoj haljinu sa velikim šlicem izvela baladu koja nosi naziv “Zorja”, a ceo stajlng upotpunila je interesantnim, glamuroznim  i efektnim aksesoarom na glavi.

ATA/IMAGES

Anđelina je svoju pesmu “Origami” izvela u pratnji plesačica koje su bile obučene u srebrne kombinezone.

ATA/IMAGES

Od njih se znatno razlikovala Marija Mikić, čija je bela haljina od tila podsećala na balsku. Lepa pevačica na kraju numere “Ljubav me inspiriše”, je iznenadila sve, te je izvadila cuclu i stavila je u usta, i tada je svima bilo više nego jasno da stiže prinova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Samo iznenađenje bilo je lako sakriti s obzirom da se Marija pojavila u fantastičnoj haljini od tila zbog čega je izgledala poput princeze. Zapravo, sama haljina bila je teška čak 15 kilograma.

Pročitajte: ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA RTS-U! PA SE PITA: “Kako im je ovo promaklo!?”

ATA/IMAGES

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/RTS/PRINTSCREEN/INSTAGRAM