Poljubac Lepe Lukić i oženjenog kolege
Star

September 1, 2020 22:00

By

Film o Tomi UZBURKAO ESTRADU! Novica besan: “Lepa nema pravo da traži pare od filma!”

Film o Tomi Zdravkoviću tek je počeo da se snima, a već ga prate skandali!

Lepa: „Nisu me zvali, sve će da izmisle! Sramota! Ali neka, eto im Novica, pa neka priča!”

Naime, Tomin rođeni brat Novica Zdravković nam se požalio da mnoge kolege traže pare u zamenu za informacije o Tomi, što njega i te kako povređuje i boli! Kako piše STAR, Lepa Lukić najviše zna jer je godinama nastupala s Tomom.

„Mene je Dragan Bjelogrlić zvao da mu pomognem i da mu ispričam našu porodičnu priču, nas Zdravkovića. Ja kao Tomin brat najbolje znam kako smo živeli, kroz šta smo prolazili, maltene su mi poznati svi detalji. A ono što je Toma prošao po kafanama u kojima je radio, oko toga će ekipi sa seta pomoći neko upućeniji, odnosno neko s kim je Toma radio. Ne znam šta se Lepa Lukić buni i od koga ona traži pare u zamenu za informacije, ali sam čuo da hoće da joj plate. Meni pare nisu ponuđene, niti sam bilo šta tražio. Pomogao sam Bjelogrliću koliko sam mogao i moram da kažem da je sramota ako pojedini pokušavaju da zarade jer su bili deo Tominog života”, iskreno priča Novica za STAR i kaže da novac od projekta dobija samo Tomina supruga Gordana.

„Jedino će moja snaha Gordana dobiti nadoknadu, ona je i dala pristanak za snimanje filma i samim tim ima i pravo da dobije novac. Koliki će to deo da bude ne znam, nisam u kontaktu sa njom. Mi godinama ne razgovaramo. Međutim, pouzdano znam da pola estrade nudi informacije o Tomi samo da bi zaradili, što je stvarno sramota”, kaže Novica, a i Lepa se ljuti:

”Mene niko nije zvao ni anegdotu da ispričam. To je sramota! Verovatno će sve da izmisle. Logično je bilo da me Bjelogrlić pozove i pita da ispričam kako smo se provodili Toma i ja, gde smo izlazili, koliko smo se smejali, kako smo se šalili… Uzeli su moj lik, bez da sam slovo rekla”, ljuta je Lepa.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ ATAIMAGES/ PRINTSCREEN