svet

septembar 17, 2014 21:00

By

Food Talk 2014! Filip Ćirić otkriva u čemu je tajna njegovih čuvenih saksijica!

filip 2

Druga najveća regionalna konferencija o hrani „Food Talk 2014“ u organizaciji kulinarskih magazina Color press grupe ugostila je 5. septembra vrhunske stručnjake iz ove oblasti, ali i sve sladokusce koji u dobroj hrani znaju da uživaju. Među učesnicima konferencije našao se i Filip Ćirić, vlasnik i šef kultnog prestoničkog restorana „Homa“, koji je ovom prilikom objasnio šta je to „Fine Dining“. U izjavi za naš portal, Filip je objasnio i kako se rodila ideja za slatkiš serviran u saksiji, te i kako se on pravi. Njegovu izjavu možete pogledati u video snimku koji vam prikazujemo:

Pročitajte još i ovo:

„Food Talk 2014“ završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!
Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”
Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!
Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom
Konferencija Food talk 2014: Kićenje slovačke neveste oduševilo učesnike
Pročitajte: Šta na blogu Džejmi Olivera piše o srpskoj kuhinji

food-talk1-610x250

Autor: Life Content
Foto: PrintScreen