Fotografija Danice Maksimović
Svet

May 6, 2023 10:00

By

Godine su je pregazile: Danica Maksimović neprepoznatljiva, raščupana i oronula FOTO

Fotografija Danice Maksimović zabrinula je sve

Danica Maksimović jedna je od onih dama kojoj su godine samo broj. Uspešno odoleva svakoj bori kao i sedoj vlasi kose, a mediji i njeni fanovi neretko komentarišu glumičin savršeni izgled. Pozitivna energija kojom zrači jedna od najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni samo je neka od stavki kojima je osvojila simpatije publike.

Pročitajte: Godinama ga je krila od javnosti – Ovo je nevenčani suprug Danice Maksimović (foto)

Fotografija Danice Maksimović

Iako je nedavno suptilno zakoračila u osmu deceniju života, komentara na račun savršene forme, damskog držanja i lepote ne manjka, a nezapaženo nisu prošle ni njene frizure sa kojima je u više navrata eksperimentisala. Sve u skladu sa trendovima i njenim ulogama kao i trenutno  osećaju.Budući da je na “Instagramu”, gde ima zaista zavidan broj pratlaca, veoma aktivna, svaka glumičina fotka izazove veliku pažnju, a ništa drugačiji slučaj nije ni sada, kada je izgled, tačnije njena interesantna frizura dospela u prvi plan.

Pročitajte: Noć veštica na srpski način – Borko ostario zbog Danice Maksimović

Fotografija Danice Maksimović

Ata images

Fotografija Danice Maksimović na kojoj ona pozira sa izrazito dugom i potpuno sedom kosom u prvi mah je napravila pravu pometnju na Instagramu jer od dame koja i te kako brine o svom izgledu i utisku koji u javnosti ostavlja, navikli smo da je uvek tip-top doterana i sređena, međutim oni koji su se iznenadili Daninim novim imidžom ubrzo su shvatili da je reč samo o perici koju je ona ponela za potrebe jedne uloge, što je u dnu objave opisom i objasnila:

Pročitajte: Da li je moguće da joj stomak ovako izgleda – Glumica Danica Maksimović se skinula u sedamdesetoj godini

Fotografija Danice Maksimović

Instagram

Proba perike za “Balkansku caricu” – navela je glumica u opisu fotke ispod koje su se ređali komplimenti pratioca složnih u mišljenju da Dani sve boje odlično pristaju.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images