Majka Nemanje Gudelja
Svet

April 29, 2023 10:15

By

Nešto je ipak pošlo po zlu: Anastasija ne može da sakrije suze, Olivera nije srećna zbog bebe FOTO

Fotografija trudne Anastasije oduševila javnost, stomak se već nazire

Cecina naslednica, Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji i njih dvoje ne krije sreću zbog toga. Par je otkrio juče da je na putu devojčica i da su malo je reći, presrećni zbog toga.

Pročitajte Ljubav Tase i Nemanje konačno dobila priznanje – Emotivan razgovor Cece i Anastasije o trudnoći pun jecaja i suza 

Fotografija trudne Anastasije

Pročitajte

Anastasija je sada na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa svojim izabranikom Nemanjom. Njih dvoje drže ruku na njenom stomaku i ujedno poručuje:

Pročitajte Trudna Anastasija Ražnatović – Cecina naslednica i Nemanja očekuju prinovu, evo kog je pola beba FOTO

Fotografija trudne Anastasije

– Ljubavi naša, jedva te čekamo – napisala je Anastasija Ražnatović u objavi na Instagramu, gde je ujedno i prvi put pokazala javno stomak.

Ova fotografija izazvala je suze kod svih fanova a ponajviše kod Cece koja ovih dana ne zna bi od sreće.

Pročitajte Ljubav Tase i Nemanje konačno dobila priznanje – Emotivan razgovor Cece i Anastasije o trudnoći pun jecaja i suza

Fotografija trudne Anastasije

Instagram

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom… Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Ipak jedna činjenica u svemu ovome je veoma čudna. Olivera, Nemanjina majka nije se oglasila nijednog trenutka od momenta kada je obelodanjeno da je Tasa trudna. Ova činjenica je mnoge začudila budući da će i ona jednako kao i Ceca, postati baka a nakon svih informacija, Olivera je ugasila svoj profil i otvorila novi sa svojim suprugom koji je stavila na private. 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram