Svet

August 22, 2021 17:00

By

FRKA! Car moli Maju za S*KS!

Maja Marinković se već neko vreme viđa sa Filipom Carom, ali kako saznajemo, njihov odnos je prerastao prijateljski, pa se zato viđaju u hotelu da niko ne zna, tvrdi njena drugarica.

Car moli Maju!

Maja i dalje ima jake emocije prema Janjušu, ali je odlučila da okrene drugi list. Otkako su izašli iz rijalitija, Filip Car joj stalno piše, nabacuje joj se, a ni ona nije imuna na njegove poruke i komplimente. Već neko vreme se viđaju u jednom beogradskom hotelu – kaže Majina drugarica za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Prošlog vikenda je izašla sa prijateljima, koje je kasnije napustila jer je otišla da se vidi sa njim. Na stranu što joj je lepo da joj on ugađa, ona je svesna da Janjuš sigurno pizdi zbog toga, jer je njemu Car bio jedan od najbližih prijatelja u “Zadruzi”, ako ne čak i najbolji. A nema ništa gore od toga kad ti se bivša spetlja sa prijateljem, to se ne oprašta. Za sada, ni Car ni Maja zvanično neće da potvrde da su zajedno, tako su se dogovorili. Viđaju se, ali za javnost su drugari – ispričala je Majina drugarica.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ