Fudbaler Duško Tošić
Star

18 априла, 2022 10:10

Duško Tošić stigao u Beograd: Fudbaler podelio lepe vesti, ali Jelene nema uz njega

Fudbaler Duško Tošić poslao važnu poruku javnosti a gde je Jelena u svemu tome 

Otkako se nemili događaj između Jelene i Duška odigrao uoči Božića, poznati sportista i priznati fudbaler se ovim povodom uopšte nije oglašavao ni na mrežama, ni u javnosti. Nakon burnih dešavanja o navodnom nasilju u porodici, Tošić nije davao izjave , a Jelena je nedavno u sudu odbacila optužbe.

Pročitajte: Paklena zamka za Duška Tošića: Jelena Karleuša ne žali 10.000 evra za dokaz prevare

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Fudbaler Duško Tošić stigao u Beograd

Sada se sportski menadžer vratio u prestonicu. On je juče prisustvovao večitom derbiju između Crvene Zvezde i Partizana, a pre toga je poslao svima jasnu poruku i poziv.

Naime, on je na svom „Instagram“ profilu u story priči objavio kratak video u kom poziva ljude na akciju pošumljavanja Srbije.

– Ove godine pre tokom i posle Serbia open turnira u Srbiji posadićemo više od 80 hektara novih stabala raznih vrsti! Učestvuj u sadnji 1 karta – 1 drvo!“ – stajalo je u videu.

Pročitajte: Duško Tošić nikada neće zaboraviti ovu ženu! Jelena udarila na nju, pa zažalila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Duško je moćnom porukom pozvao svoje pratioce na Serbia open turnir u tenisu. Ovim je želeo i da skrene pažnju da od svake prodate ulaznice kupiće se je jedna sadnica, tj. jedno drvo. Dakle, svako ko kupi kartu za turnir posredno će učestvovoti u pošumljavanju Srbije. Ova ekološka akcije se i zove „Jedna karta – jedno drvo.“

Duškov potez sve je oduševio ali su mnogi primetili da se u svojim obraćanjim uopšte ne osvrće na porodicu, suprugu Jelenu i celokupnu situacju. Da ali ćemo konačno saznati celu istinu i epilog njihovog turbulentnog odnosa, ostaje da vidimo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram