Svet

September 2, 2020 16:17

By

GAĐALI IH FLAŠAMA? Aleksandra Subotić i Ljuba napadnute u Crnoj Gori, KRV LILA NA SVE STRANE!

Ljuba Pantović je sa svojim dečkom Mirkom Perićem i ćerkom Aleksandrom Subotić otputovala u Crnu Goru gde je doživela veliku neprijatnost.

Aleksandra pretrnula od straha!

Naime, Aleksandru i Ljubu su na Adi Bojani prepoznali gledaoci popularnog TV formata u kome su majka i ćerka svojevremeno učestvovale. Kako tvrdi izvor koji je bio svedok nemilog događaja, grupa pijanih mladića i devojaka počela je da im dobacuje uvrede, a na kraju je situacija kulminirala incidentom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) дана

Grupica pijanih momaka i devojaka, bilo ih je sedam ili osam, spazili su Aleksandru, Ljubu i Mirka, koji su smešteni u privatnom rizortu na bazenu, koji je na samoj plaži. Počeli su da vređaju majku i ćerku, a Ljuba nije htela da im ostane dužna, uzvratila im je i rešila da ih rastera. Vikala je: ‘Miševi, hajde, ko će sa mnom lično da se obračuna’. Većina njih je uz povike krenulo nazad, ali jedna od pijanih devojaka uhvatila je flašu i krenula na Ljubu – priča izvor, pa dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана

Kada je devojka bacila flašu ka Ljubi, Mirko se isprečio, pa je pogođen direktno u glavu. Kada ga je flaša udarila, krv je šiknula. Aleksandra je vrisnula, a Ljuba nije znala kome pre da priđe, dečku ili kćerki. Bagra se razbežala, a Periću je ukazana lekarska pomoć. Mislim da su ceo slučaj prijavili nadležnima – zaključuje izvor za Espresso.

Podsećanja radi, Aleksandra Subotić je u devetom mesecu trudnoće i svakog trena bi mogla da se porodi, a ovakvi stresovi negativno mogu uticati na njeno stanje.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET