glumac luka raco
Svet

22 Aprila, 2022 12:00

Luka Raco spreman za brak i dete: Nova izabranica će morati ovo da prihvati kako bi je glumac oženio

Glumac Luka Raco miljenik je mnogih žena, a sada je otkriveno i kako izgleda kutak u kom provodi vreme

Mladog glumca Luku Raca proslavila je serija „Sinđelići“ a trenutno ga gledamo kao Aleksu Ožegovića u „Igri sudbine.“ On je jedan od malobrojnih muškaraca na našoj sceni za kojim devojke uzdišu.

Verujemo da se mnogi pitaju kako izgleda dom lepog glumca, a sada imamo delić njegove radne sobe. Tradicionalno uređenje, mnogo knjiga i veliki radni sto mesto je na kom Luka, tačnije, Aleksa, može nesmetano da radi.

Pročitajte: Isplivalo šta se dešava kada se ugase kamere! Luka Raco i Stevan ne mogu očima da se gledaju!

Poznavaoci serije „Igre sudbine“ znaju da se ne radi o privatnom Lukinom domu, već o kući u kojoj se snima serija, a sigurno da bi mnoge devojke rado bile ovde i delile kadar s Lukom.

Luka Raco obožava svoj posao i posvećuje mu dosta vremena ali ističe da privatan i društveni život mnogo trpe zbog njegove posvećenosti karijeri.

– Teško uklapam privatan život, malo trpi. Prednost i mana ovog posla je što kada krene snimanje mi radimo po nekoliko meseci bez prestanka, a onda kada je pauza dobijemo po nekoliko meseci odmora, pa na taj način nekako kompenzujemo i nadoknadimo privatan život. Ranije sam bio otvoren po pitanju privatnog života, a poslednjih šest meseci sam odlučio da neću komentarisati na tu temu, ali za te stvari, ako se dese i ako postoje uvek se nađe vremena ako neko želi. Ja sam uvek ispunjen i kada sam sam i kada sam zauzet, a ženama ostavljam da same procene moj ljubavni status – zaključio je Raco koji  je potom rekao za sebe da je dosta napredovao u poslednje dve godine:

Pročitajte: Luka Raco obukao uniformu, uzeo kalašnjikov, a pogledajte ovaj detalj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

– Ima sada već dve godine od početka snimanja, dosta sam napredovao. I u privatnom životu i u glumačkom smislu veliko iskustvo, saradnja sa mnogim ljudima, pokupio sam savete od starijih i iskusnijih kolega. Popularnost donosi mnoge lepe stvari, jedino što oduzme je tu privatnost, ali svaka osoba koja zakorači u ovaj javni posao, nekako mora da se navikne da ukoliko se pojavi u ovako nekom projektu da će doći do popularnosti i svega, pa da zna da se nosi sa tim. Bitno je jako da nas to ne ponese i da naučimo da to kontrolišemo i balansiramo sa privatnim životom– istakao je glumac.

Glumac Luka Raco otkrio je da je spreman za brak i koliko bi voleo da ima dece :

– Sebe smatram budućim porodičnim čovekom, a što se tiče dece za početak bi voleo da imam dece, a koliko to mi nije stvarno bitno. Ja sam lično jedinac i super mi je, a i mojim rodiiteljima, takođe je super ljudima koji imaju više dece, tako da što kaži ljudi šta mi Bog da– zaključio je Luka.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot