Glumica Dara Džokić svet portal svet
Svet

May 21, 2024 10:25

By

Glumica Dara Džokić otvorila dušu: Težak je život, sa ćerkom ne mogu da razgovaram

Glumica Dara Džokić progovorila o životu bez supruga

Glumica Dara Džokić gostovala je u emisiji “Kec na 11” gde je govorila o svom privatnom životu, a između ostalog imali smo priliku i da čujemo kakav odnos ima sa svojom ćerkom.

Glumica Dara Džokić svet portal svet

Ata images

Glumica Dara Džokić nikad iskrenija

– Težak je život, nije lak. Volim kada pričam sa mladim prijateljima, jer sa ćerkom ne mogu da razgovaram, odmah mi kaže da filozofiram.

Uvek kažem da ne treba imati očekivanja, jer stalno očekujemo nešto, da budemo uspešni, srećni, a to nije obavezno. Koliko god se trudili da budemo radni i vredni, ni to nije garancija. Čovek mora da ima dozu smirenosti, gde će reći: “Život jeste težak, ali je i čaroban”.

Glumica Dara Džokić svet portal svet

Ata images

– Tako se preplićemo u toj borbi, ali uvek nalazimo radost u nekim malim trenucima, što nam donosi dobro u narednim danima. To je jedno tkanje koje zavisi od nas. Budi spreman i učini da ti dan bude lep od jutra – otkrila je Dara, pa dodala da je važno voleti i prihvatiti sebe.

– Mora čovek da prihvati sebe. Ima stvari koje sebi zameram, čak i u tom vizuelnom smislu, ali šta ću, to sam ja. Kada prihvatiš sebe, onda zavoliš sebe i napraviš najbolje od sebe.

Pročitajte Dara Džokić trebalo je da glumi u seriji Bolji život, ali je zamenila ova glumica

– Nije fraza, slažem se da žene treba da se neguju, ali se sećam kada mi je moja mama kao detetu rekla: “Jao Daro sine, ti si toliko lepa kada se smeješ i kada si raspoložena, a tako si grozna kada si namrštena i drska.” I tačno je da lepota iznutra dolazi – zaključila je glumica.

Glumica Dara Džokić svet portal svet

Ata images

Podsetimo, glumica je 2009. godine izgubila supruga, novinara Bogdana Tirnanića, koji je bio njena velika ljubav, a posle njegove smrti ćerka joj je bila najveća uteha.

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: ATA IMAGES