Goca Božinovska
Svet

25 Decembra, 2021 21:00

Goca Božinovska: Dejan Dragojević je za lečenje! PRECRTAN je kao muškarac i kao sin!

Goca Božinovska uživa u odgajanju unuka, ali pored toga, ovih dana je postala i promoter modne linije svoje snajke Bojane. Kako ovih dana provodi vreme kod kuće uz svoju porodicu, izvojila je vreme specijalno za Svet da nam odgovori na aktuelne teme i situacije koje potresaju čitav Balkan.

goca božinovska pokušala

Bojan Vuković

Naime,ovih dana sukob, prevara pa pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića je glavna tema u medijima, a na situaciju između razvedenog bračnog para nije ostala imuna ni Goca Božinovska.

-Ja sam jedno vreme poludela i pratila redovno rijaliti, a sad mi je postalo odvratno sve! Ja ne mogu da verujem da neko u sebi nema trunku muškosti kao Dejan. Njemu žena govori da voli drugog, on joj se vraća. Poklekao i dozvolio da ga neko onako gazi. Pa svi smo voleli, pa se rastali zbog prevare. Ja kad sam bila prevarena, istog momenta sam raskidala i ćao, kraj, nema nazad– oštro je osudila Goca Dejanovu odluku, te nastavila:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

-Ja sam sada počela Dalilu da volim kad je uspela da ga prevari i da mu se vrati. On je derle koje je upoznalo devojku, zavolelo, imalo se para, bilo je lepo. Ne može da bude muškarac neko ko pljune po majci i ne priča sa njom pet godina. Dečko nema dostojanstva. Deca traže da upoznaju majku koja ih je ostavila, a ti za tvoju nećeš ni da čuješ, za mene to nije sin, čovek, brat, on je precrtan! Dejan je za lečenje, pod hitno kod lekara sa njim. Majka se bori na sve načine da mu pomogne, kao što bi i svaka, ali mislim da njemu nema pomoći – izjavila je Goca za Svet.

goca zvoca bojani

Rajko Ristić

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ