BOŽINOVSKA RUŠI SPRAT MIRKU I BOJANI
Svet

8 Maja, 2021 10:00

Goca Božinovska otkrila! Ovako su me Rodići DOČEKALI u Titelu!

Goca Božinovska je prvi put bila na slavi kod budućih prijatelja Danijele i Bogdana Rodića u Titelu, a kada su joj se slegli utisci prevačica je otkrila kako su je dočekali Bojanini roditelji.

Goca otkrila detalje sa slave!

Naime, Božinovska je otkrila da su Rodići pravi domaćini i da su nju i Cecu Ražnatović dočekali onako kako dolikuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Prvi put sam sada došla kod Rodića i mogu da kažem da sam oduševljena Danijelom i Bogdanom. Pravi su domaćini, u to nisam ni sumnjala, a sad sam se i uverila. Ne znam mnogo njihove rodbine koja je bila na slavi, ali sam se sa Cecom slatko ispričala kad je došla. Nismo se dugo videle, pa smo razgovarale sve vreme. Super smo se provele na slavi kod prijatelja, odlično su nas dočekali za Đurđevdan. Puno sam pričala i sa prijom, ona je jedna žena iz naroda, ne zanima je javni svet i drago mi je da se drži svog stava. Meni je bitno samo da se deca slažu i vole, za ostalo ćemo lako – rekla je Goca za Telegraf, pa otkrila da ni Ceca ni ona nisu zapevale na slavi:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Nedavno mi je umrla majka, pa se nisam baš veselila. Deca kao deca, uvek teraju da se peva, ali nisam bila za to. Iznenadila sam se i kad su trubači došli, ne znam ko ih je zvao, samo su uleteli u salu gde smo sedeli, ali dobro. Slava je, što da ne. Posle je tu svirao bend, ali nas dve se nismo hvatale mikrofona – zaključila je pevačica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ