goca božinovska rešila
Star

July 25, 2021 12:00

By

Goca Božinovska rešila: Želim i ja da ZATEGNEM lice i da budem mlada baba!

Goca Božinovska rešila da ide pod nož!

Goca Božinovska može da se pohvali da za svojih 56 godina izgleda kao zmaj. Za razliku od većine pevačica sa estrade koje su pune silikona, Goca ih nema! Tek sada, kada je na polovini šeste decenije života, planira da malo zategne lice jer želi da bude lepa i mlada baba!

Goca Božinovska rešila da dovede izgled do savršenstva!

Da budem iskrena, dok su svi oko mene stavljali silikone u grudi, usta i dupe, mene to nije privlačilo. Nije mi bilo potrebno. Imala sam posla i bez tih dodataka i umetaka. Danas je to postalo moderno, gde god se okreneš svi su isto napumpani. Mislim da preturuju, pogotovo ove mlađe devojke. Ja tek sad u ovim godinama želim da uradim neke korekcije, ali meni je to dozvoljeno. Smatram da mi se lice malo opustilo i da treba da se zategne – objašnjava Goca za Star i otkriva koji zahvat će uraditi:

https://www.instagram.com/p/CQlyS9wswqk/

Početkom godine sam stavljala botoks, sad idem opet, čisto radi održavanja. Išla sam u jednu privatnu kliniku da vidim koju operaciju bi mogli da mi urade i da mi zategnu malo lice jer smatram da se opustilo i da mi koža visi. Za sada sam u pregovorima kad da idem jer ove vrućine baš i ne pogoduju za oporavak. Možda ću morati da sačekam jesen za remont lica. To će biti prvi put da idem pod nož – zaključila je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: Goca Božinovska ŽESTOKO ODBRUSILA snajki! Rodićeva u ŠOKU!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ