Goca Tržan rođendan
Scandal

January 20, 2021 22:00

By

Goca Tržan se suočila STRAHOM! Plaši se da Raša ne POČNE da PIJE!

Kako SCANDAL! saznaje, Goca Tržan u poslednje vreme suočava se sa svojom najvećom traumom! Naime, ona je primetila da njen muž Raša u poslednje vreme često ode s ortacima na pivo, a nju za alkohol vežu strašne traume, pa mu je odmah skrenula pažnju da ona to neće tolerisati!

Alkohol je porok koji pevačica ne prašta!

Gocin prvi muž Ivan Marinković, ali i neko iz njene šire familije imao je ozbiljan problem s alkoholizmom i ona zbog toga nikad nije pila, prosto se ježi na sam pomen bilo kog pića – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Zato je i napala Rašu da se šalom ne šali i da mu na pamet ne padne da joj kući dolazi pijan i da smrdi na piće. On je pak pokušao da joj objasni da nije u problemu, već da se samo opušta uz poneko pivo s ortacima, ali Goca je neumoljiva. Stavila mu je jasan ultimatum – ili ona ili piće, pa je Raša već umereniji – zaključio je naš izvor, a Goca i sama naglašava koliko ne podnosi alkohol:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Nemam toleranciju prema tome ko je sa mnom, da pije. Ne dozvoljavam piće, jer sam imala u svojoj porodici i okolini ljude sa kojima sam imala problema jer su puno pili. Prezirem sve što ima veze sa tim! Vidi ovako, budeš li nastavio sa pićem intenzivno svake nedelje, ostaviću te! Skloni se od mene, opet si pijan. Ti stalno misliš da ja ništa ne vidim, jer ne pijem. Sve primetim i osećam – slikovito je jednom prilikom opisala Goca kako bi postupila sa osobom koja je često u alkoholisanom stanju.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL