Star

28 Novembra, 2020 14:00

Ivan Marinković NIJE VIDEO ĆERKU 5 godina?!? Ipak, neće da PLJUJE Gocu!

Pošto je Goca Tržan javno u emisiji koju vodi prozvala bivšeg muža Ivana Marinkovića rekavši da on tri godine nema kontakt s ćerkom Lenom, oglasio se i on, piše novi broj tabloida STAR.

„Ivanu je teško, ne zna ni kako mu dete izgleda!“

Naime, Ivan tvrdi da to nije baš tako kako ona tvrdi, ali je i naglasio da ne želi probleme jer mu je jedini cilj da zaštiti ćerku od medija.

– Sve što se piše su samo priče i tračevi. Istina je da se ja ne oglašavam za medije i da ne spominjem ni bivšu ženu, ni ćerku, niti želim da im naudim i napakostim. Ranije se Goca bunila što iznosim istinu iz našeg privatnog života. Samo zbog toga skoro tri godine ćutim i ne oglašavam se. A ispada da sad ni to ne valja. Ja sam tako odlučio jer ne želim da dajem materijal novinarima da razvlače moju porodicu i bivšu ženu po portalima i časopisima – rekao je Ivan, a njegov blizak prijatelj nam kaže.

– Ivan je u rijaliti ušao pre pet godina. Otprilike toliko se ne viđa sa ćerkom. Kada izađe na mesec ili dva napolje, opet ne može da dobije Lenu, jer joj je Goca promenila broj telefona. Znam da je pre tri godine hteo da stupi sa Lenom u kontakt preko Službe za socijalni rad, ali ga je Goca tada tužila za neisplaćene alimentacije, pa je odustao. Lena nema kontakt ni sa Ivanovom sestrom Teodorom sa kojom je bila baš bliska. Teško mu je što su izgubili tu relaciju ćerke i oca. Na početku, kad se Ivan tek razveo od Goce, Lena je vikendom redovno išla kod njega. Imali su neke svoje priče i tajne. Sada nemaju ništa. Bukvalno ne zna ni kako devojčica izgleda. Nije mu lako, ali se nada da će Lena kada postane punoletna, sama odlučiti da li želi da stupi u kontakt sa ocem ili ne i veruje da će ga tada potražiti. Do tada on se neće nametati, niti će se oglašavati – otkrio je Ivanov blizak prijatelj.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ GAJA