Star

16 Septembra, 2020 22:00

Goca u suzama! ODLOŽILA SVADBU sina zbog bolesne majke!

Goca Božinovska prolazi kroz pravu dramu od kada je njena majka pala i slomila kuk. Kako piše STAR, zbog godina ne može da ima operaciju, pa je puštena na kućno lečenje, a pevačica i njena sestra padaju od umora.

„Preselila sam se u Kraljevo zbog nepokretne majke!“

Osim toga, venčanje njenog sina Mirka sa Bojanom Rodić zbog ove situacije neće moći da bude krajem godine kako su planirali, pa je odloženo!

„Ja sam odmah dojurila u Kraljevo kod sestre, majka je bila u bolnici, ali su je posle nekoliko dana otpustili kući jer operaciju ne rade ljudima kada pređu određene godine. Sada je cela jedna noga i kuk u gipsu, pa šta joj Bog da. Čuvamo je sestra i ja, jer je nepokretna, a na sve to je i dementna. Ma užas. Strašno je kad nekoga koga volite vidite u ovom stanju. Doktori dolaze svaki dan, dobija injekcije, ugradili su joj kateter. Mnogo se loše osećam, ovo me je baš dotuklo. Ne znam koliko će ovako i ona izdržati, stare su to kosti, da li će uopšte zarasti da može da stane na noge”, kroz suze nam je rekla pevačica koja se preselila kod sestre u Kraljevo kako bi zajedničkim snagama brinule o majci.

„Takav je život, šta da se radi. Neko kuka zbog besparice, neko jer nema posla, a ja što imam nepokretnu majku. Mislim da je ova moja muka najgora. I ona se žena muči, ne može da se pomeri, verovatno će uskoro morati i pelene da nosi. Ma ne mogu ni da pričam kako joj je. Na sve to je i dementna, ne shvata ni gde se nalazi i šta joj se desilo. U nekim trenucima bude svesna, pa kuka, a meni je tada najgore. Ne mogu da joj pomognem”, kaže za STAR Goca koja je na brzinu ostvaila kuću u Surčinu, ali, kako kaže, ne mora da brine, jer zna da će Mirkova devojka Bojana Rodić sve držati pod kontrolom.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ DAMIR DERVISAGIĆ