Bolest Suzane Jovanović
Svet

September 15, 2023 20:45

By

Godinama uspešno odoleva kilogramima: Suzana Jovanović pokazala zavidnu liniju uprkos upornoj bolesti FOTO

Bolest Suzane Jovanović godinama je uspešno pod kontrolom

Supruga Saše Popovića, direktora Grand produkcije, pevačica Suzana Jovanović, pre nekoliko godina podelila je sa javnošću zdravstveni problem sa kojim se već godinama nosi, a o kojem je progovorila na jednom predavanju u Beogradu.

Bolest Suzane Jovanović

Ata images

– Mislim da čovek treba da živi bar jedno 120 godina, kako bi mogao kada ode u penziju da uživa jedno četrdeset godina sa svojim unucima i praunucima – rekla je tada Suzana koja je priznala da se razbolela usled burnog života i stresa…

Bolest Suzane Jovanović

– Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a ustvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na  štitnu žleždu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima – istakla je Suzana.

Bolest Suzane Jovanović

U pitanju je bilo predavanje genetičara savremenosti, doktora molekularne biologije, ruskog Akademika Petra Garjajevima, koji se bavi uticajem kvantne genetike na DNK i izlečenju ljudi, održano u Ruskom domu u Beogradu.

Pre nekoliko dana na proslavi ćerke Aca Pejovića Suzana se pojavila ruku pod ruku sa svojim suprugom i pokazala da godinama uspešno odoleva kilogramima koje mogu biti posledica usporenog rada štitne žlezde.

Bolest Suzane Jovanović

Ata images

Suzana izgleda sveže, negovano a linija joj je za desetku!

Ponekad je teško dijagnostikovati bolesti štitne žlezde, jer se simptomi najčešće mešaju i pripisuju simptomima drugih stanja (npr. trudnoća ili staranje). Na sreću, postoje testovi koji mogu utvrditi da li je neki od prisutnih simptoma uzorokovan poremećajem štitne žlezde.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images