vikendica suzane mančić
Svet

July 12, 2022 17:00

By

Grk počastio Suzanu skupocenim poklonom: Luksuzna kuća na ovoj lokaciji biće njihova oaza ljubavi (foto)

Vikendica Suzane Mančić u Velikoj Moštanici više nije jedina oaza u prirodi u njenom vlasništvu. Naime, Suzana, koja sa ćerkama i sestrom uživa u kući svog supruga Simeona Ocomokosa u Grčkoj, otkrila je da ju je galantni Grk obradovao još jednom nekretninom.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini – kaže za “Srpski Telegraf” Suzana i otkriva:

Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla.

Vikendica Suzane Mančić na Tari biće prvo odredište koje će posetiti, kako bi uživala u uređenju prostora, kada se vrati iz Grčke, prenosi “Story!”

Pročitajte: Rastanak joj je teško pao ali je razvod bio najbolje rešenje – Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Ljubavni život Suzane Mančić uvek je bio interesantan javnosti, pre svega zbog toga što je bez problema pričala kroz šta je prolazila. Međutim, sve je narodu postalo jos interesantnije kada se udala za Grka Simeona. Nekadašnja “loto” devojka zbog svog supruga živi na dve adrese, a iako im baš zbog toga nisu prognozirali opstanak, njih ništa nije poremetilo, te u svojoj ljubavi uživaju.

Brak je inače teško očuvati, ali se mi često viđamo. I kad smo zajedno, stvarno smo zajedno, nema mesta svakodnevnici da nas ubije i da nam dosadi. Ja još uvek volim i radim svoj posao, on takođe, tako da sve namirimo i onda smo zajedno – rekla je Suzana, prenosi 24sedam.

– Isključim zvuk, s vremena na vreme pogledam ko me je zvao i javim se ako baš moram. Tamo mi je pravi odmor i život bez velikih obaveza – ispričala je ona za Grand news.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY / 24SEDAM

FOTO: ATA images