Haljina Verice Rakočević
Svet

17 Decembra, 2022 12:30

Ovo ne smeju ni mnogo mlađe od nje: Verica Rakočević u prekratkoj haljini, sve se vidi FOTO

Haljina Verice Rakočević je samo za najhrabrije dame

Uskoro će oduvati sa torte 75 svećica, a mnoge dame joj zavide na duhu kojim pleni gde god da se pojavi. Modna dizajnerka, Verica Rakočević ne krije da je u svoj izgled ulagala, te da se nekoliko puta podvrgla estetskim zahvatima kako bi njeno lice bilo negovano i lepo. Ipak, kada je u pitanju odlična figura i izvajano telo tu je ostala nema. Nikada nije želela da otkriva svoje male trikove kojima se služi kako bi ostala vitalna, zdrava, pa i kako bi sačuvala svoju mladalačku liniju.

Pročitajte: Veljko nije čovek mog života- Verica Rakočević šokirala sve – On je moja najveća ljubav i Veljko to zna

Haljina Verice Rakočević

Foto: InstagramU nekoliko navrata isticala je, doduše, da vodi strogo računa o ishrani i da svakoga dana pomalo vežba, ali sve se na tome završavalo. Javnost je ostala uskraćena za to koje su to namirnice koje ona koristi, šta izbegava, pa i kako izgleda njen trening, koji navodno ima kod kuće. Upravo zbog savršeno izvajane figure popularna dama može da ponese svaki komad garderobe, te je tako poslednjih dana glavna tema Instagrama upravo haljina Verice Rakočević.

Budući da je ljubitelj širokih stvari, farmerki, trenerki, tunika, svega nekoliko puta šira javnost mogla se uveriti u da Verica zaista odlično izgleda. Jednom ju je suprug Veljko Kuzmančević fotografisao na plaži i to objavio na društvenim mrežama, za drugi put je zaslužna ona sama. Za jednu priliku Verica se doterala, pa ispozirala. Crna haljina Verice Rakočević iznad kolena otkrila je njene mišićave, zategnute noge na kojima joj mnogo mlađe dame mogu pozavideti.

Pročitajte: Haljina Verice Rakočević zaprepastila – Kreatorka prošetala u miniću, pa zažalila,  evo šta je rekla o neprijatnosti koju je doživela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

Stajling modne kreatorke oduševio je mnoge dame koje su joj u komentarima ispod fotografije čestitale na hrabrosti jer ipak ne bi se svaka žena odvažila na ovakav potez u osmoj deceniji života. Tajna dobrog izgleda Verice Rakočević i takozvane „večite mladosti“ po svemu sudeći ostaće do daljnjeg skrivena, a mi imamo samo reči pohvale za kreatorku i njenu snagu volje.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images