Scandal

10 октобра, 2021 14:00

Hteli da IZMIRE Stoju i Radu! Stoja neće ni da čuje! Ne treba mi Rada ni za STO života!

Iako je Rada Manojlović pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da sebi zamera što se na nju javno žalila pošto je Harisu, navodno, sugerisala da se okane starije devojke, Stoja nema nameru da se miri sa mlađom koleginicom!

Hteli da IZMIRE Stoju i Radu!

Kako SCANDAL! saznaje, Stoji je neko nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sedne s njom, te da o svemu otvoreno popričaju.

Posebno su joj to sugerisali jer je i sama Rada spustila loptu i javno rekla da nema ništa protiv Stoje, međutim, Stoji na pamet ne pada da se time bavi!

RADA MANOJLOVIC PAPARACI

Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča! Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće – objasnio je izvor za SCANDAL! a Rada je pre nekoliko meseci u intervjuu za SCANDAL! rekla da je bila jako mlada kada je javno istupila protiv Stoje.

Stoja neće ni da čuje!

Objasnila je da to sebi zamera i da je bila brzopleta i naivna. Takođe je rekla da protiv koleginice nema ništa, te da će joj se rado javiti kada se sretnu. Inače, nekoliko godina unazad, kad god bi se srele na nekom snimanju, veselju ili pak aerodromu, međusobno su se ignorisale. Ko zna, možda sad Rada napravi prvi korak, pa još postanu i prijateljice… Sve je moguće!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/GAJA