hurricane
Ispilvala istina

June 12, 2022 15:00

By

Hurricane zapalile Pariz! Razilaze se, a nije im žao: Svaka priznala šta ih nervira kod druge dve

Grupa Hurricane sinoć je Parizu, u klubu „Haussmann“ imala nastup za pamćenje. Devojke su prepunu diskoteku digle na noge, a publika je sa njima pevale i đuskala, a mnogi su komentarisali kako je velika šteta što Hurricane od septembra neće postojati, bar ne u ovom sastavu, budući da se svaka od devojaka nastaviti solo karijere.

Hurricane zapalile Pariz

hurricane

Irena Klein

Ipak, one priznaju da se zbog nekih sitnica čak raduju prekidu saradnje. Na pitanje našeg korespodenta Irene Klein šta svakoj od njih neće nedostajati kod druge dve, Sanja je iskreno odgovorila:

“Njih dve vole da kasne, pa mi to neće nedostajati. Jedna kasni malo više nego druga, ali neću da kažem koja.” Ksenija Knežević je priznala: “Meni neće nedostajati ludački tempo, svaki dan vamo-tamo, malo da predahnemo, pa ćemo videti” , a Ivana Nikolić dodala: “Za njih dve nemam šta konkretno da kažem, ali prijaće mi što ću imati vremena da odspavam, što nećemo morati da jurimo na voz, avion, pa kombi, nego ćemo moći da ustanem kad želimo. Možda to zvuči bez veze, ali mi ne spavamo uopšte”.

Pročitajte: Oproštajna turneja! Hurricane razvaljuju, oduvale sve diskoteke!

hurricane

Irena Klein

Inače, koncertom Hurricane i Ace Pejovića zatvorena je sezona u klubu „Haussmann“ koji nastavlja sa radom nakon letnje pauze.

FOTO: Irena Klein