Kako se rešiti celulita
Svet

August 10, 2023 10:30

By

Sliku ćete pogledati dvaput: U ovoj haljini je nemoguće sakriti višak kilograma, a pogledajte samo kako stoji Seki Alekić FOTO

Idealan stajling Seke Aleksić za priliku koju poželite

Seka Aleksić se opravdano može pohvaliti sjajnim vokalnim mogućnostima, a kada je u pitanju njen stajling, sve odiše besprekornom elegancijom i stilom.

Pročitajte Deco moja, tata vas voli najviše – Seka Aleksić rasplakala sve objavom o Veljku, ovo je istina o razvodu FOTO

Sekino mišljene o Karleuši

Foto: ATA images

Ovo je samo jedna od predivnih haljina iz Sekine kolekcije, a u modnom odabiru je podržava dobar prijatelj i saradnik Stanislav Zakić.

Pročitajte Seka Aleksić očajna zbog koleginice koja joj je zavela devera – Preko mog praga neće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Haljina je kao krojena za Sekino izvajano telo i u njoj izgleda kao očaravajuća morska sirena. Boja je prava letnja koja se savršeno stopila sa preplanulim telom naše poznate pevačice. Da Seka vredno trenira i pazi na ishranu može se lako primetiti i po njenoj figuri koja izgleda kao peščani sat.

Pročitajte Nažalost nije zbog dijete – Seka Aleksić prolazi kroz agoniju, naglo smršala VIDEO

stajling Seke Aleksić

Instagram

Uz ovakvu haljinu nisu potrebni preterani modni aksesoari, što je Seka i dokazala time što je od nakita stavila samo zanimljivu narukvicu koja savršeno pristaje uz ovaj idealan letnji stajling.

AUTOR: SVET

IZVOR: Paparazzo

FOTO: Instagram