Duško Tošić na koncertusvet portal svet
Svet

December 7, 2023 15:55

By

Lepši, mlađi i zgodniji od Duška: Ovaj srpski sportista dobio je Karleušinu naklonost (foto)

Instagram profil Jelene Karleuše iznenadio sve

Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenim mrežama, na kojima svakodnevno objavljuje svoje mišljenje o dešavanjim na estradi, političkim dešavanjima, o socijalnim pitanjima… I dok Instagram profil Jelene Karleuše broji oko dva i po miliona pratilaca, retki su oni koje pop diva prati.

Instagram profil Jelene Karleuše svet portal svet

ATA images

Među njima su samo članovi njene familije, najbliži prijatelji i nekoliko kolega, kao što su Dragana Mirković, Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Milica Pavlović, Jelena Rozga, Mira Škorić i Ana Bekuta.

Pročitajte Duško Jeleni rekao da je matora – Danas mu je javno odgovorila nikad oštrijim rečima 

Zbog toga su svi ostali iznenađeni što se među ljudima koje JK prati našao i košarkaš Nikola Jovanović, koji, kako piše Hello!, trenutno igra za jedan belgijski klub.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Jovanovic (@nikolajovanovic)

Lep, zgodan, uspešan… Sve je to ono što krasi ovog mladog košarkaša, pa su se mnogi zapitali zašto je Jelena baš njega zapratila, kako se poznaju, da li su prijatelji… Međutim, pop diva još uvek nije dala odgovor na to pitanje.

Pročitajte Karleuša se ponovo obrušila na kolege – Breni se lično obratila s pitanjem koje je sve iznenadilo

Nikola Jovanović rođen je u januaru 1994. godine u Beogradu. Karijeru je počeo u mlađim selekcijama Crvene zvezde, a proveo je i jednu sezonu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u Ameriku na dalje usavršavanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Jovanovic (@nikolajovanovic)

S obzirom na to da se našao među retkima koji je zaslužio Karleušinu naklonost jasno je da zauzima posebno mesto u njenom životu, a kakvo, ostaje nam uskoro da saznamo.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM