Ishrana Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

February 12, 2024 10:29

By

Ništa kavijar i tartufi: Zavirite u Cecin jelovnik zahvaljujući kojem godinama izgleda savršeno

Ishrana Cece Ražnatović idealna je za savršenu liniju

Folk diva Ceca Ražnatović oduvek je izgledala savršeno, međutim, pevačica tvrdi da to i nije baš tako. Ona otkriva da je u jednom periodu imala problema s kilogramima, te da je zbog toga morala da preduzme određene mere. Ishrana Cece Ražnatović posle tog nemilog perioda drastično je promenjena.

Ishrana Cece Ražnatović svet portal svet

ATA images

– Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: “Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu”, a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post – otkrila je Ceca.

Pročitajte Cecu vređaju, a ona poručuje – Neću u blato, tu samo svinje uživaju 

– Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome. Prvih nedelju dana mi je bilo najteže jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Naime, između obroka mora da prođe bar tri, četiri sata. Ali posle je išlo sve lagano. Navikla sam se na taj režim ishrane i sada ne znam kako bih drugačije – objašnjava Ceca.

Ishrana Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

– Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: “Od ponedeljka ću”.

Ishrana Cece Ražnatović sada je mnogo zdravija

Osim što je promenila ishranu, pevačica je počela i da trenira.

– Pošto nisam ljubitelj vežbanja, pronašla sam najbolji način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja – obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi vam svaki mišić, a rezultati su odlični – otkrila je Ceca za Hit.

Ishrana Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Neke od stvari koje Ceca jede su – za doručak, ovsene pahuljice sa voćem i čija semenom, za ručak je na stolu često orada i zelena salata, a za večeru potaž od bundeve.

Trik savet je da, ukoliko osetite glad, popijete čaj od đumbira jer on daje osećaj sitosti.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES