Dijeta Anastasije Ražnatović
Svet

17 Avgusta, 2022 13:00

Anastasija otkrila najefikasniju dijetu pomoću koje je smršala 20 kilograma

Dijeta Anastasije Ražnatović dala je odlične rezultate

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović uspela je da smrša čak 20 kilograma, a kako kaže, problem s kilažom kod nje uvek nastaje kada joj je loše u privatnom životu.

– Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu – grickalice, hamburgere, gazirana pića… Tako sam živela šest meseci – započinje priču Anastasija.

Pročitajte: Napušta porodičnu vilu na Dedinju – Anastasija spakovala kofere, Ceca šokirana njenom odlukom 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)


– Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: „Seko, Anastasija se mnogo ugojila.“ Mama joj je odgovorila: „Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo.“ Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: „Crno dete, šta napravi od sebe?!“ Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: „Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Pročitajte: I vi ćete pomisliti da je od treme, ali Anastasija priznaje – Živim sa tim zdravstvenim problemom jako dugo (video) 

Međutim, Anastasija je ubrzo odlučila da probuši kašiku.

Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – kaže Ražnatovićeva.

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane.

Mlada pevačica priznaje da ponekad poklekne i počasti se nečim što goji.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju – završava Anastasija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

IZVOR: BLIC

FOTO: INSTAGRAM