Stara fotografija Cece Ražnatović
Svet

7 септембра, 2023 21:00

By

Isplivala nikad viđena Cecina fotografija koja dokazuje da joj plastični hirurg nije bio potreban

Stara fotografija Cece Ražnatović dokazuje da je bila lepa

U poslednjih nekoliko godina estetske korekcije su postale toliko učestale i toliko normalne, da žene sa javne scene na povećanje usana, jagodica ili na korekciju brade i nosa idu kao kod frizera.

Stara fotografija Cece Ražnatović

Ata images

Zbog toga je retkost videti mladu pevačicu koja na sebi nije imala nijednu intervenciju. Međutim, nije uvek bilo tako.

Oni koji se sećaju početaka Cece Veličković, danas Ražnatović, pamte koliko je devojčurak iz Žitorađe privukao pažnju javnosti, što svojim glasom, što svojom lepotom. Iako je pevanjem počela da se bavi kao devojčica, folk diva se veoma brzo pretvorila u devojku čija lepota je plenila gde god bi se pojavila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Stara fotografija Cece Ražnatović, koja je osvanula na jednom Instagram profilu, a koju javnost do sada nije imala priliku da vidi, dokaz je njene lepote i prirodnosti. Poznato je da je folk diva tokom godina uradila nekoliko intervencija na svom licu i telu, a mnogi pri pogledu na njene stare slike pitaju zašto je to učinila.

Stara fotografija Cece Ražnatović

Ata images

Iako i danas Ceca izgleda lepo i negovano, jasno je da pevačici nisu bile potrebne nikakve intervencije, te je mnogi osuđuju što je poklekla pred trendom „neprirodne lepote“.

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM