Ispovest majke Marijane Seifert
Svet

April 29, 2023 20:45

By

Bila sam ubeđena da se ne bi ubila… Jeziva ispovest ožalošćene majke Marijane Seifert u kojoj priznaje poraz

Ispovest majke Marijane Seifert ledi krv u žilama 

Marijana Seifert, pobednica rijalitija “Veliki brat” 2011. godine, nestala je, 27. aprila prošle godine, a njena porodica ne odustaje da sazna šta se desilo sa njom.

Marijanin otac Ivo umro je pre četiri meseca, a njena majka Gordana Kovačević u razgovoru za hrvatske medije istakla je da njena bol ne jenjava.

Pročitajte Roditelji Marijane Seifert očajni, ali gaje nadu – Evo kako je izgledao njihov poslednji susret sa ćerkom

Ispovest majke Marijane Seifert

printscreen/provereno/dnevnil.hr

– Previše je tuge u meni, očaja i razočaranja – priča Gordana kroz suze.

– Bol je svakim danom sve veća, u početku nisam bila ni svesna šta se dogodilo, mislila sam da je reč o nekoj šali…

Gordana otkriva da je ćerku poslednji put videla u njenom stanu, gde je živela sa mužem Karlom i sinom Aleksandrom.

Pročitajte Marijana Seifert je mrtva? Sestra Maja se slomila na današnji dan

Ispovest majke Marijane Seifert

Fejsbuk Printscreen

– Bila je vesela i puna života. Apsolutno ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto loše moglo dogoditi. Na dan nestanka trebalo da ode kod prijateljice i da joj pomogne u kafiću. Imala je određenih nesuglasica u braku, ali rekla nam je kako ne želi da se razvede i da će sve učiniti da sačuva brak. Krenula je i na duhovnu obnovu – prisetila se Gordana.

Pročitajte Potvrđeno je – Majka saopštila tužne vesti o nestaloj Marijani, bolno saznanje ih razbilo

Ispovest majke Marijane Seifert

printscreen

– Nemam osnovanih sumnji i nikoga ne krivim nego samo želim da se sazna istina. Meni je najmanje verovatna mogućnost da je moja ćerka sebi nešto napravila. Volela je život i naprosto znam da sebi ne bi nešto napravila. Da se ne bi ubila! Ako se to dogodilo, onda je to bilo u teškom rastrojstvu, ali kažem vam, moj majčinski instinkt oseća da se ovde ne radi o samoubistvu – ispričala je Gordana u razgovoru za “Slobodnu Dalmaciju”.

– Posredi je nešto drugo. Rekao bi moj pokojni Ivo: ‘Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju!‘. Ostatak svog života posvetiću u traganju za time što se dogodilo Marijani i neću dozvoliti da mi iko i išta stane na put, boriću se svim sredstvima – rekla je Marijanina majka za pomenuti medij.

Pročitajte Da se naježiš – Nove vesti o nestanku Marijane Čvrljak, upravo se ona oglasila

Ispovest majke Marijane Seifert

– Nažalost, mislim da policija nije pristupila tom slučaju kako je trebalo i ovim putem ponovno apelujem neka počnu ispočetka sve da istražuju. U ovih godinu dana poslala sam im nekoliko dopisa postavljajući brojna pitanja koja me muče. Iznela sam im sve svoje sumnje. Pokazala sam i poruke koje sam dobila od Marijane, slala ih je još i sestri i jednoj prijateljici, u kojima prestrašeno piše o pretnjama koje je dobijala od bliske osobe.

– Pretilo joj se da će nestati preko noći, kako je niko neće naći, u lice su joj govorili kako će se iscenirati njen nestanak i doživotno strpati na psihijatriju. Vidite, to povlači za sobom toliko teorija. Je li ona namerno namamljena na taj most, je li neko angažovao nekoga da joj naudi, je li prisilno negde zatvorena…? – pita se i dalje Marijanina mama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Screenshot