Koncert Dragane Mirković
Svet

3 августа, 2023 11:43

By

Nije zlato sve što sija: Dragana se predstavlja kao divna i fina, ali bivša saradnica je razotkrila

Istina o Dragani Mirković izašla na videlo

Kada se pomene ime Dragane Mirković svi odmah pomisle na brojne hitove, neverovatnu karijeru, širok osmeh, ljubaznost, prizemnost… A, da li je Dragana baš onakva kakvom se predstavlja u medijima otkrila je njena bivša saradnica.

Pročitajte Porodica pogođena strašnom vešću, ne vide izlaz – Dragana Mirković otkrila da za njenu bolest ne postoji lek

Istina o Dragani Mirković

Rajko Ristić

– Mnoge javne ličnostima imala sam prilike da upoznam i da sa njima sarađujem i mogu da kažem da nije zlato sve što sija. Samo četiri osobe sa naše estradne scene, bili to glumci, pevači, voditelji, reditelji i drugi poznati, su zaista vrlo pristupačni i srdačni prema ljudima koji ih slušaju, njihovoj publici – započela je priču ova dama, pa nastavila:

Pročitajte  Dragana Mirković više ne liči na sebe – Jedna fotografija otkrila koliko se pevačica izoperisala

Istina o Dragani Mirković

Printscreen

– Na prvom mestu je Dragana Mirković koju sam upoznala 2014. godine na Rts – u kada smo radile neki projekat. Žena je toliko ljubazna i divna, zaista za nju imam samo reči hvale – rekla je pevačicina nekadašnja saradnica na društvenoj mreži TikTok.

Pročitajte Dragana Mirković u suzama zbog dece – Pevačica nije mogla ni da sanja da će Manuela i Marko ovo da joj prirede

@woltgirlserbia Estrada vs dostava#estrada #dostava #draganamirkovic #sabansaulic #milicapavlovic ♬ original sound – WOLT GIRL 💥

Istina o Dragani Mirković je konačno izašla na videlo, pošto su mnogi sumnjali da su osmeh i ljubaznost folk dive lažni.

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, TIK TOK