Istina o Dragani Mirković
Svet

7 јуна, 2023 10:27

By

Uzalud vile i imanje kada je sto prazan: Dragana Mirković objavila fotografiju pustog doma, rasplakaćete se FOTO

Bitan dan u domu porodice Dragane Mirković, slavi se 

U porodičnom domu pevačice Dragane Mirković u Beču slave se i pravoslavni i katolički praznici, pa je tako pevačica još jednom pokazala da ne zaboravlja korene, te je proslavila svoju devojačku slavu Svete Trojice.

Pročitajte Dragana Mirković u suzama zbog dece – Pevačica nije mogla ni da sanja da će Manuela i Marko ovo da joj prirede

dan u domu porodice Dragane Mirković

Ata images

Muzička zvezda u društvu supruga Tonija Bijelića, obeležila je važan datum za porodicu Mirković, a kako smo mogli da vidimo na fotografiji, koja je nastala u njihovoj kući, Dragana je spremila slavski sto ukrašen figurom anđela, svećom, ali i prelepim cvećem, kao i dekorativnim tanjirima, dok je ispod objave čestitala svima koji slave.

Iako vam se čini da je trpeza prazna i da nikog nema ovo je samo deo raskoši koju je tog dana Dragana pripremila za svoje ukućane.

Pročitajte Boluje od opake bolesti – Dragana Mirković podelila tužne vesti, lek ne postoji

dan u domu porodice Dragane Mirković

Ata images

Rodno selo Kasidol, pokraj Požarevca, gde je odrasla sa svojim mamom Jelicom i tatom Predragom Mirkovićem, nikada nije zaboravila, a sa muzikom, Draganu je upoznao deda Dragutin koga je slušala kako svira harmoniku, pa je sa pet godina naučila prvu pesmu. Iako već decenijama živi u Austriji, gde osim vile ima i dvorac ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji.

Pročitajte Lošim vestima nema kraja – Dragana Mirković otkazala sve nastupe, porodica je uz nju 

dan u domu porodice Dragane Mirković

Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u lepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

U retkim intervjuima u kojima je govorila o mami i tati Dragana je iskreno rekla kako su bili očajni zbog njenih problema sa kukovima koje je imala kao dete.

– Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspeh, takva deca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: „Nemoj da plačeš, to dete će biti nešto posebno.“ Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom – govorila je Gaga.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić