Scandal

25 Jula, 2021 16:45

OTKRIVAMO! Ovo je ISTINA o raskidu Viktora i Sandre!

Poslednjih nedelju dana medije trese vest o raskidu Viktora Živojinovića i njegove devojke Sandre s kojom je planirao i brak i decu!

Isplivala istina o raskidu Viktora i Sandre!

Kako SCANDAL! saznaje, rođaci iz njenog sela kukaju zbog raskida na sav glas! Kako nam kaže jedan komšija koji živi u blizini njene familije, svi su jako zabrinuti i plaše se da Sandra neće moći da preboli raskid, a za sve krive Brenu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ljudi su baš očajni, od kada su čuli da je veza pukla, kukaju i strepe: Jao, naša Sandra ovo neće izdržati, ona već mnogo pati! Živojinovići su je uništili, verovala je da će se udati i roditi dete Viktoru! Oni su njoj to obećali, ipak je ona starija, vreme joj je da se skrasi, a šta sad?! Trebaće joj vreme da nađe nekog za ozbiljnu vezu! Plašimo se da će ostati neudata! Brena je kriva, znamo mi! Ona je utuvila sinu u glavu da mu je još rano da se ženi i da treba da napravi karijeru i on je poslušao, a naša Sandra je sada ostala sama – prepričava izvor za Scandal! i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

Frka je ispala jer je Sandra otišla sama na Exit, međutim, imaju oni i od pre probleme jer su potezali temu oko svadbe i dece, pa nisu uspevali da se dogovore kada će se to desiti i eto, sad su raskinuli, ali ko zna, možda se i pomire – završava izvor.

Podsetimo, Viktor i Sandra izbrisali su sve zajedničke fotografije sa Instagrama, i dalje se prate, ali slika nemaju. Viktor je ostao s roditeljima na moru, a Sandra je sama sa društvom bila na Exitu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ