Svet

14 Juna, 2021 17:00

Ivana i Sandra UDRUŽILE SNAGE! Zajedno otvaraju SALON LEPOTE!

Sada i zvanično bivša supruga Nenada Aleksića Ša i Brenina buduća snajka Sandra Miljaković odlučile su da udruže snage i otvore zajednički salon lepote.

Ivana novac koji je dobila od razvoda ulaže u biznis sa Breninom snajkom!

Ivana je već dugo u ovom poslu i odlično joj ide, a i Sandra se bavi profesionalnim šminkanjem i obukom mladih šminkera.

Ivani je nakon razvoda od Ša pripalo pola imovine stečene u braku, pa želi da novac uloži u biznis. Pošto se druži sa Sandrom došla je na ideju da se uortače. Za sada je ideja da naprave bude luksuzni salon, koji pruža usluge frizera, šminkera, masažu, depilaciju, manikir i pedikir. Njih dve se odlično kapiraju i najbolje su drugarice, a posebno su se zbližile kada je Ivana prolazila kroz agoniju sa bivšim mužem. Sandra je stalno bila uz nju, dizala je psihički i izvlačila iz kuće kada je Ivana pokušavala da se sakrije od sveta. I sad posle razvoda se ne odvaja od nje, pa je nedavno dovela i na otvaranje splava Viktora  Živojinovića „Move“, kom su prisustvovali Brena i Boba. Ideja o zajedničkom salonu dopala se i Viktoru. On zna da je Ivana jako vredna devojka, a dosta je starija i iskusnija od Sandre, pa bi bile odličan tandem. Naravno, Brena bi im dosta pomogla svojim imenom i uticajem, ona bi im bila zaštitno lice salona. Brena se inače ne meša u Sandrin posao, ali uvek je tu da da savet. Njoj se sviđa što je vredna i što je jako mlada krenula da radi i zarađuje svoj dinar. Više puta je i reklamirala njen rad na svom Instagram profi lu i prepustila joj ulepšavanje pred važne događaje i nastupe što govori koliko ceni njen rad – kaže dobro obavešten izvor za Svet i dodaje:

Ivana nije imala želju da se sveti bivšem mužu tako što će mu oduzeti imovinu, već su sve sporazumno rešili. Ona već ima salon lepote, ali pošto se nalazi u blizini stana u kojem je živela sa Nenadom, ona i Sandra traže novu lokaciju. Ne želi više ni da ga sretne, niti da radi u njegovoj blizini. Već su obišle par lokala u Westu, ali konačnu odluku još nisu donele – zaključio je izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ