Star

February 21, 2021 17:00

By

Haos zbog Mrkinog TESTAMENTA! Ana i Daša NEĆE da DELE imovinu!

Nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je bio zbog korone, Milutin Mrkonjić je shvatio da su u kritičnim situacijama uz njega samo zakonita žena Daša i Ana Bekuta s kojom je u vezi. Zato je rešio da napiše testament, te da njima dvema ostavi sve što je stekao.

Mrka deli nasledstvo Ani i Daši!

Mrka je bio uvek odan porodici, on obožava decu svoje rođene sestre, isto tako i Aninu porodicu gleda kao svoju. Sa suprugom Draganom je u kontaktu, pomaže joj koliko može i sada kada je bio u bolnici imao je vremena da razmišlja o životu. On nema milione, ali je prilično stekao u životu. A kako ga je ova situacija sa koronom malo uzdrmala, počeo je da razmišlja o podeli imovine. S obzirom da je u zvaničnom braku sa Dašom, dok sa Anom živi več deset godina, odlučio je da sve što ima na ravne časti podeli svojim ženama. On je to i rekao Ani, ali ona smatra da nema potrebe za testamentom i podelom, jer će još mnogo godina da bude pored nje i naglasila mu je da ne razmišlja o tome. Takođe je dodala da njoj ne treba ništa, jer je ona svih ovih godina sticala sve sama i da joj ničega ne manjka – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Milutin je i Dragani rekao šta planira, zbog čega se ona malo i naljutila, jer je sa njim u braku provela 30 godina, sticali su zajedno i smatra da nema potrebe on da deli bilo šta, kao što ni ona ne deli imovinu. Čak mu je rekla kao i Ana, da ne sluti na loše i da se mane testamenta – završava naš izvor, a na ovu temu progovorio je i bivši ministar Mrkonjić.

Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Živim sa ženom koju volim, radio sam poslove koje sam obožavao, iza sebe imam dela koja traju. Poznato je da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima, iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem joj koliko mogu. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa! – izjavio je Mrka za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / IVAN VUČIĆEVIĆ