Scandal

29 Novembra, 2020 18:00

Šok! Marina napisala TESTAMENT? Izostavila sina Laću zbog Cece!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Marina Tucaković napisala je testament. Prema tvrdnjama njenih bliskih prijatelja, u tom testamentu za sada nema njenog sina Milana Radulovića Laće, a sve zbog toga što je prozivao Cecu!

Laća sada živi u Novom Sadu, Marina mu jako zamerila što je prozivao Cecu!

– Marina je jako zamerila sinu što je prozivao Cecu, ženu koja je toliko učinila za nju i koja joj se prva našla kada joj je dijagnostifikovan rak dojke. Ceca je godinama prijatelj te kuće i uvek je bila tu za sve njih i kroz sve tragedije koje su ih zadesile. Sve to je toliko pogodilo Marinu da je čak dok je pisala testament, izostavila sina – priča naš izvor i dodaje da sve to može brzo da se promeni.

– Ali zna se koliko je Marina dobra osoba i da je Laća to izjavio samo da bi skrenuo pažnju na sebe, pa će sigurno oprostiti sinu ako se on iskreno pokaje – završava naš izvor.

Inače, Laća sada živi u Novom Sadu. Posle dužeg boravka u Skoplju on se vratio kod oca i majke, ali kada je nastao ovaj problem, odselio se u Novi Sad. Marina je, kako kažu njeni prijatelji, mnogo obeshrabrena zbog svega toga i uopšte zbog svega što se oko nje dešava, pa je na ivici od odluke da odustane od borbe s opakom bolešću. Ukoliko bi se to desilo, najcrnje prognoze bi se mogle ostvariti već za tri meseca. To, naravno, niko ne želi i zato je svi podržavaju da nastavi sa borbom. Jako je rastužilo i to što je samo nekoliko poznatih uz nju, a mnoge je napravila velikim zvezdama.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!